in wat moet worden ingediend als een bijzonder speculatief rapport, PocketGamer verklaart dat hij van game-ontwerpers heeft gekregen dat Apple van plan is een beschrijving van te onthullen van een beschrijving Standalone controller / joypad in de nabije toekomst. Het game-ontwerpers-seminar in het Moscone Center van San Francisco concludeert vandaag na vijf dagen van nieuwe en interessante tentoonstellingen, evenals aankondigingen, maar onder de oppervlakte van prijzen en onthullingen is blootgesteld dat Apple mogelijk zwijgend heeft vastgehouden. Vergaderingen op het evenement om de inspanningen van de controller te bespreken.

Natuurlijk is dit niet de allereerste keer dat we hebben gehoord dat het in Cupertino, Californiƫ gevestigde bedrijf een fysieke controller kan toevoegen, alsjeblieft hardcore gamers, en het is absoluut niet buiten het rijken van de mogelijkheid. De markt voor dit soort randapparatuur met derde feesten is tenslotte aanzienlijk, evenals met een joypad, misschien iets dat Apple zou kunnen verkopen in de goedkope beugel (het zal tenslotte consumenten naar de App Store duwen), vermeld als derde -Party Business zou moeite hebben om te concurreren.

Dat gezegd hebbende, met zoveel valse positieven in het verleden over deze kwestie, moet je onze scepsis vergeven. PocketGamer lijkt vrij vast te stellen dat de controller een uitgemaakte zaak is, die precies opmerkt over hoe GDC 2013 “ten slotte heeft bevestigd dat Apple zijn eigen toegewijde gamecontroller zal uitbrengen.” De tweedehands gefluister van een paar ontwerpers kunnen echter gewoonlijk ongegrond blijken te zijn, dus we moeten zo goed wachten en kijken of deze info authentiek of fabricage is.

Apple zou deze week verbonden zijn met ontwikkelaars op GDC om ervoor te zorgen dat er veel games zijn voorbereid om het joypad te ondersteunen wanneer ze worden gelanceerd. Werkend vanuit een bevredigende kamer, opereerde het bedrijf niet onder de werkelijke naam om incognito te blijven, maar een hoedelige ontwerpers van aanwezigen worden vermeld om het verhaal te bevestigen.

Het bedrijf van Tim Cook heeft veel octrooien met betrekking tot een gamingcontroller, maar door exact hetzelfde teken bedragen veel patentaanvragen uiteindelijk iets meer dan een voorraadoefening. Wat meer is, met zoveel nadruk op de op touch gebaseerde interface en een extreem succesvolle winkel / vloot van gadgets die aanbieden wat Apple zou bellen met een fantastische, hoogwaardige gaming-ervaring, de introductie van een gamingcontroller lijkt me enigszins tegen Het thema van vooruitgaan en innoveren.

Gedachten?

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *