onthouden die behoefte aan Speed ​​Movie? Nee, waarschijnlijk niet, maar het is echt. Het is nu tenminste nadat het filmen eindelijk begon met het project dat vorig jaar werd aangekondigd.

Met een nieuw snel en de furieuze film aan de horizon, is iedereen allemaal opgestuurd voor een goede oude straatracesfilm. Maar verschrikkelijke woordspelingen opzij, kan de planeet ooit echt genoeg films hebben met snelle auto’s, vrouwen en explosies? Waarschijnlijk niet, nee.

Tenminste, dat is wat de mensen achter de komende behoefte aan Speed ​​Motion Picture zullen hopen. Vorig jaar aangekondigd, is de titel eindelijk begonnen met filmen met een verwachte releasedatum van maart volgend jaar, iets dat ver weg is, maar we hebben onze hoop hoog dat de filmfoto eigenlijk wat fruit zal dragen.

Volgens lokale nieuwsberichten begon het filmen in een Macon, Georgia Car Wash, die niet bepaald de meest glamoureuze locale is als je het ons vraagt. We hadden verwacht dat een dergelijke film zou worden gefilmd, ergens zoals Los Angeles of misschien Chicago, maar we staan ​​niet bekend om onze film die dapperheid maakt, dus we zullen buigen voor de opmerkelijke kennis die voor de hand is. We zijn er zeker van dat ze hun redenen hadden om een ​​dergelijke locatie te kiezen om de film te fotograferen!

Nieuwsrapporten zeggen ook dat veel lokale straten de komende weken gesloten moeten zijn, dus we kunnen tenminste rustig rusten dat ze niet te veel langer zullen uitgeven in die autowash!

Wat de plot betreft, is ons verteld dat het normale straatraces tarief volledig van kracht is. Verwacht een verhaal dat draait rond een ex-CON die uit de gevangenis wordt vrijgelaten en vervolgens aan een cross-country race begint. Helaas is een EX -partner niet al te blij en plaatst ze een premie op ons ongetwijfeld lieve Rogue’s hoofd. Cue veel snel rijden en krijsen van banden. Alle goede dingen waar we van houden op één plek!

Qua cast, is Michael Keaton ongetwijfeld de grootste naam die aanwezig is, waarbij de voormalige Batman-ster wat broodnodige flare aan de procedure toevoegt. Breaking Bad’s Aaron Paul zal blijkbaar ook, evenals opnamekunstenaar Kid Cudi. Hij is de Ludacris van deze film, dan …

We gaan niet liegen, we zijn niet overdreven extatisch om te zien wat ze maken met deze behoefte aan Speed ​​-film, maar vermoeden dat het toch redelijk goed zal doen.

Kom op! We houden allemaal van een behoefte aan snelheidsactie op onze consoles en gamingapparaten, waarom niet blij zijn met een film?!

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *