met de googly release van de huidige iteratie aan het Android Kingdom, Android Marshmallow wordt al snel vrijgegeven door verschillende OEM’s over de hele wereld. Natuurlijk leerde Google van de grote bugfouten die het deed met Lollipop, de versie die de weg heeft geëffend voor toekomstige Android -apparaten. Geen eerste build is perfect, en dit is de reden waarom er opeenvolgende updates zijn, voor veel bugs zorgen en elke keer veel spannende functies toevoegen. Hier zijn we met de point-nul-one-update die veel functies verandert in uw al lopende marshmallow-apparaat. Hier zijn we met een snelle blik op de nieuwe functies die Google teweegbracht in Android Marshmallow 6.0.1.

Houd er rekening mee dat deze release (op het moment van schrijven) alleen beschikbaar is voor de Nexus Devices Trending in de Googly World van vandaag. In afwachting van cyanogenmod of AOSP -builds zou ze naar je favoriete apparaten porten, kunnen we je niet garanderen dat de volgende functies zouden worden toegevoegd aan elke huidversie van Android Marshmallow 6.0.1. Neem hieronder een snelle blik voor de lijst met apparaten die Ideal Away de huidige update van Google hebben gekregen:

Nexus 6p

Nexus 5x

Nexus 6

Nexus 5

Nexus -speler

Nexus 9 LTE ​​& WiFi -varianten

Nexus 7 2013 WiFi & SIM -varianten

Hoe dan ook, terug naar het onderwerp, er zijn over het algemeen twee grote bugfixes, naast twee nieuwe en opwindende functies. Kijk neer op onze ruimte voor veel meer info.

Android Marshmallow 6.0.1

Nieuwe functies

Google realiseerde zich dat het toevoegen van hardware-button snelkoppelingen een bloedende voorsprong was in de wereld van vandaag, omdat we Samsung al hebben zien afspelen van de dubbele tap-startknop om de camera te lanceren. Hoewel Google dit niet op hun Nexus -apparaten kan uitvoeren (om duidelijke redenen), voegden ze dezelfde functionaliteit toe met een wending. Nu, het dubbele tikken van uw aan / uit-knop op elk gewenst moment, wordt u overal rechtstreeks in uw CAM-applicatie gestart.

Een andere voor de hand liggende update deze keer die Android Marshmallow 6.0.1 heeft gebracht, is de toevoeging van meer dan 200+ nieuwe emoji’s. Hoewel er niet veel is om de schattige kleine dingen te beschrijven, kun je ze bekijken met behulp van het Google -toetsenbord of de Hangouts -applicatie zelf gebruiken.

Op tablets zijn de achter- en startknoppen verschoven naar de meest linkse rand van de navigatiebalk, en de eenzame multi-tasking knop is aan de rechterkant te vinden. Dankzij deze handige kleine plaatsingstruc is het soms niet iets waar een Android -gebruiker zich nu zorgen over moet zijn.

Bugfixes

Het laadprobleem in het menu Direct-Share is nu opgelost. Wat er eerder gebeurde was het feit dat er veel laadstoornissen waren gerelateerd aan het directe aandeelmenu, maar nu is het gelukkig opgelost.

De volgende bug squash is het MMS -probleem, dat de download zou starten, maar het nooit beëindigt. Het was zo ontmoedigend dat mensen hun apparaten gewoon opnieuw moesten opstarten om er totale functionaliteit uit te halen, maar nu is het voorgoed weg.

Vonnis

Dat is het voor onze snelle blik op de extra functies en bugfixes van Android Marshmallow 6.0.1. Als je denkt dat we iets hebben gemist, voel je dan gratis om hieronder commentaar te geven. Bovendien, als je plezier hebt in onze samenvatting, waarom zou je de liefde dan niet delen met behulp van een van de onderstaande knoppen?

Lees volgende
Build.prop tweak om de interface -FPS op Android te verbeteren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *