Je zou onder een rots moeten hebben gewoond om niet te begrijpen dat er een Apple -evenement om de hoek is, evenals wanneer Tim Cook voet zet op de Bill Graham Civic Auditorium -fase, verwachten we Om te worden getrakteerd op nieuwe goodies, variërend van nieuwe iPhones tot nieuwe Apple TV’s met nieuwe iPads die voor een grote maatregel zijn gegooid. Het is waarschijnlijk een hectisch paar uur voor zowel Apple als onze kredietgeschiedeniskaarten.

Natuurlijk zal niet wat Apple zal onthullen tijdens het evenement op ieders radar. Sommige mensen hebben gewoon geen vereiste voor een Apple TV, hoe elegant zijn bewegingsgevoelige afstandsbediening is. Anderen willen geen iPad, zelfs als deze bijna 13-inch groot is en een krachtige touch-compatibele stylus heeft. Dat is gewoon de methode die het is, ongeacht hoeveel Apple ons misschien anders probeert te vertellen.

Dit alles bracht ons aan het geloven van welke van de enorme aankondigingen van het evenement mensen zoals jij, onze lezers, denken om te zien. Ga je aandachtig naar het evenement kijken, op zoek naar elk type indicatie van de iPad Pro (en iPad Mini 4) of zullen zowel de nieuwe als de verbeterde iPhone 6s en iPhone 6s plus de enorme attractie zijn? Hoe zit het met die Apple TV 4, totaal met een geruchten App Store en super-fancy afstandsbediening? Zou dat uw kredietgeschiedeniskaart uit de schuilplaats kunnen plagen?

Om de oplossing voor deze vragen te ontdekken, hebben we een peiling op dit bericht gesteld, met een eenvoudige vraag: voor welke van Apple’s naderende aankondigingen bent u het meest jazzed? De opties?

Dus, wat is het? Stem en laat ons uw gedachten begrijpen. Wat betreft ons? Die iPad Pro is zeker interessant, vooral als zelfs de helft van de geruchten erover waar blijkt te zijn.

Hopelijk zijn ze net zo goed als je nooit weet, Apple heeft misschien ook een aantal verrassingen voor ons! Terzijde, we vragen ons af of Apple zal blijven gebruiken om hun iconische ‘nog een ding’ -zin te gebruiken om de verrassingen te onthullen nu Swatch het handelsmerk heeft.

Misschien wil je ook inspecteren:

Live Stream Apple iPhone 6s 9 september -evenement [Windows, Android, iOS, OS X]

Wat te verwachten van het iPhone 6s -evenement van Apple op 9 september

Ben je van plan om iPhone 6s te krijgen? Hier kan je je oude iPhone aanbieden

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *