Gebruikt u Windows 7 op uw Mac door middel van bootcamp? Afhankelijk van welke hardware je vervolgens krijgt, kan dat een beetje een probleem zijn. Bovendien uitgecheckt voor veel meer details.

Met de interesse van pc -liefhebbers extreem veel bij de komst van Windows 10 in de komende maanden, is het eenvoudig om niet te onthouden dat Windows 7 nog steeds wordt gebruikt door miljoenen mensen, niet in het minst op de zakelijke markt waar upgrade naar de huidige versie van Windows is iets dat jaren kan duren. Dat is echter geen zorgen over Apple, waarbij het bedrijf ondersteuning laat vallen voor een van de veel meer prominente besturingssystemen om uit de poorten van de softwaretoepassing gigantisch in Redmond te komen.

Vanaf het ideale nu zal elke persoon die Windows wil gebruiken door middel van Boot Camp op een recente MacBook Pro, of een van de nieuwe MacBooks, moet Windows 8 of later instellen nadat Apple ondersteuning voor Windows 7 volledig heeft geëlimineerd.

De stap laat degenen die Windows 7 gebruiken op een MacBook Pro of een nieuwe MacBook met slechts één keuze over, en dat is virtualisatie door middel van softwareapplicatie zoals parallellen of VMware -fusie. Geen van beide is gratis, hoewel de virtualbox van Oracle is, en hoewel het misschien niet zo aantrekkelijk is als het is veel duurder, is het veel meer dan in staat om de taak te doen.

Van zijn kant heeft Microsoft een beslissing genomen om een ​​blad uit het boek van Apple te halen door Windows 10 complementair te maken aan de upgraden van Windows 7 of Windows 8, hoewel dat aanbod alleen maar de allereerste twaalf maanden van het nieuwe besturingssysteem zal zijn leven. Dat helpt u niet als u nu van Windows 7 van Windows 7 moet afgaan, vooral als u een glanzende nieuwe MacBook of MacBook Pro hebt die erop wacht om te worden geïnstalleerd.

(Bron: Apple)

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *