WhatsApp lijkt te werken aan een verandering die de namen zal tonen van mensen die vroeger deel uitmaken van een groepskat. Hoewel de app momenteel laat zien wanneer mensen vertrekken, geeft het geen enkele indicatie van wie historisch is vertrokken.

Met de meest recente bètaversie van WhatsApp, nu beschikbaar voor degenen die deelnemen aan het Testflight -programma voor de app, die lijkt te zijn gewijzigd.

Wabetainfo merkt op dat degenen die eerder een chat hebben achtergelaten nu ook voor iedereen zichtbaar zijn, in plaats van alleen voor degenen die de beheerders van groepen chats zijn.

Er zal een nieuwe optie zichtbaar zijn onderaan de lijst van de groepsdeelnemers in een toekomstige update waarmee mensen in het verleden een deelnemer aan de groep waren. Dankzij deze nieuwe optie zal het eenvoudiger zijn om bij te houden wie een WhatsApp -groep heeft verlaten. Helaas lijkt het erop dat deze lijst voor iedereen in de groep zichtbaar zal zijn, niet alleen om beheerders te groeperen, maar er ook op te merken dat, gezien het feit dat deze functie in ontwikkeling is, de manier waarop de functie werkt, vóór de release kan veranderen.

Er is geen indicatie van wanneer, of zelfs als, deze functie wordt uitgerold voor iedereen over de hele wereld en door middel van de versie van WhatsApp die beschikbaar is in de App Store.

WhatsApp is meestal redelijk goed in het omzetten van bèta -functies in verzending, echter.

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 15.6 op iPhone- en iPad -statusupdate

Download: iOS 15.6 laatste IPSW -links OTA -bestanden en iPados 15.6 nu uit

iOS 16 Beta -compatibele en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 Beta 4 downloaden, releasedatum: wanneer wordt verwacht dat Apple het zaait?

iOS 16 Beta 3 Download IPSW -links voor iPhone, iPad Out nu voor ontwikkelaars

iOS 16 Beta 3 profielbestand downloaden van OTA -update zonder Dev -account, hier is hoe

Download iOS 16 Beta 3 IPSW -links en installeer op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *