Als u alleen bent ingelogd voor uw dagelijkse dosis technisch nieuws, weet u misschien niet dat Apple een update heeft aangekondigd en onthuld OS X genaamd Mountain Lion (10.8).

Met een groot aantal geweldige functies van iOS en OS X In een verhuizing “ge├»nspireerd door iPad”, hebben Mac -fans het beste deel van deze middag gekregen. Maar tenzij je toevallig een ontwikkelaarsaccount hebt, is het helaas het dichtst dat je op dit moment kunt krijgen de nieuwe wallpaper met hoge resolutie, Galaxy-thema en de nieuwe berichten-app voor OS X Lion die imessages naar je Mac brengt .

Helaas voor Mac -eigenaren die een oudere machine runnen, dwingt Apple u om uw hardware bij te werken, omdat Mountain Lion ophoudt om de GMA 950- en X3100 -chipsets te ondersteunen of Intel.

In nieuws dat zeker de nogal vrolijke stemming zal temperen, lijkt het erop dat Mountain Lion sommige gebruikers nog veel meer terug zal zetten dan het vermeende $ 30 Mac App Store -prijskaartje. Als richtlijn is hier een lijst van de leeuw-conforme machines die Mountain Lion niet kunnen runnen:

Elke Intel Core 2 Duo MacBook van eind 2007 – Late 2008 (Modelnummers: MB061*/B, MB062*/B, MB063*/B, MB402*/A MB403*/A MB404*/A, MB402*/B)

De Mid-2007 Mac Small (modelnummers: MB138*/A, MB139*/A)

De polycarbonaat -iMac van eind 2006 (modelnummer: MA710XX/A)

De originele MacBook Air die begin 2008 daalde (modelnummer: MB003LL/A)

Lion, die half vorig jaar arriveerde als een alleen-download-release te midden van Apple’s voortdurende zoektocht om de optische schijven weg te dumpen, vereist op zijn minst een Intel Core 2 duo-processor, maar omdat Mountain Lion dat extra grafische sap nodig heeft, de bovengenoemde apparaten-het zou verschijnen – zal binnenkort verouderd raken.

Natuurlijk is er niets mis met het runnen van een ouder besturingssysteem. Talloze computergebruikers draaien nog steeds XP, Vista, Tiger, Snow Leopard et al; Maar met Mountain Lion die er extreem belangrijk uitziet voor een besturingssysteem dat slechts 12 maanden na zijn voorganger daalt, vermoedt men dat veel – zo niet alle – Mac -gebruikers hun tanden in dit nieuwe, hybride systeem willen krijgen.

Voor degenen die al in eigendom zijn van een bekwame machine, is het nu een kwestie van wachten tot Mountain Lion arriveert. Met de iPhone 5 die naar verluidt ook medio 2012 daalt, zijn er nog twee veel meer redenen om uit te kijken naar de zomer-vooral als je een Apple-fan bent.

(Bron Mac Generation) (via CultofMac)

Bekijk dit bericht voor meer informatie over hoe u de preview in handen kunt krijgen – aangeboden dat u zich hebt aangemeld voor het ontwikkelaarsprogramma.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *