nadat hij aanvankelijk had beloofd dat Apple Pay beschikbaar zou zijn in Frankrijk en Hong Kong tijdens de Worldwide Developers Conference van dit jaar, is het bedrijf met die belofte doorgekomen. In navolging van Hot op de hielen van de lancering van het platform in Frankrijk, is het contactloze betalingssysteem van Apple nu ook beschikbaar in Hong Kong.

Beschikbaarheid van Apple Pay in Hong Kong houdt nu in dat de contactloze betaalmethode van het bedrijf beschikbaar is in nog een ander land en het totaal naar 9 brengt, inclusief Australi√ę, Canada, Frankrijk, Zwitserland, China, Singapore, Verenigd Koninkrijk en natuurlijk , de Verenigde Staten.

Inwoners van Hong Kong kunnen nu betalen voor goederen en diensten tot een bepaalde waarde met behulp van Apple Pay met Visa, MasterCard en American Express -kaarten uitgegeven door Hang Seng Bank, Bank of China (Hong Kong), DBS Bank (Hong Kong), HSBC, conventioneel gecharterd, en natuurlijk die kaarten die rechtstreeks aan de consument zijn uitgegeven door American Express.

Ondersteuning zal ook worden uitgebreid tot kaarten uitgegeven door de Bank of East Asia van Hong Kong en Tap & Go in de zeer nabije toekomst, volgens de speciale Apple Pay Hong Kong -webpagina.

Zoals gewoonlijk promoot Apple de Apple Pay -service als de gemakkelijkste manier om goederen en diensten in winkels te betalen, terwijl het feit op de markt brengt dat het contactloze betalingsplatform volledig veilig, privé en bovenal, ongelooflijk eenvoudig is om te gebruiken met een relatief kleine hoeveelheid wrijving.

Voorbij zijn de dagen dat ze door portemonnees of portefeuilles moeten jagen om de relevante kaart te vinden om een aankoop te doen. Consumenten van Hong Kong kunnen nu gewoon een compatibele kaart in de native portemonnee -app registreren en vervolgens een compatibel apparaat gebruiken om af te handelen in verkooppunten en winkels die Apple Pay accepteren. Sommige van die ondersteunde verkooppunten en winkels omvatten McDonald’s, KFC, Pacific Coffee, 7-Eleven, Su-Pa-de-Pa, Threesixty, Pizza Hut, Uny, Taste en meer. Volledige lijst met ondersteunde winkels en verkooppunten is hieronder te zien.

Natuurlijk impliceert het beschikbare Apple Pay dat de in Hong Kong gevestigde app-gebruikers ook in staat zijn om items te kopen via apps die Apple Pay aanbieden als een beschermde en handige manier om te controleren. Compatibele Apple Pay -apparaten zijn onder meer iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus, iPhone SE en natuurlijk het vele persoonlijke product van Apple tot nu toe, de Apple Watch.

Misschien wil je ook kijken:

Hoe Apple Pay te gebruiken in niet -ondersteunde land / bank

Download iOS 10 Beta 3 & installeer op iPhone 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 9.3.3 / iOS 9.3.2 Statusupdate [Nieuwste]

De beste Pokemon Go cheats, tweaks, suggesties [gids]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *