Tegenwoordig vindt veel van ons mediagebruik plaats op een smartphone, in het algemeen. We luisteren naar wat dan ook onder de maan met behulp van onze mobiele apparaten. Van preferente deuntjes tot podcasts tot HD -video’s. In sommige gevallen kan zelfs met de koptelefoons de geluidservaring u echter met iets meer te wensen overlaten. XDA senior lid AndroideExpert35 heeft een mod bedacht waarmee de Hi-Performance DAC-instelling aanwezig is op elk type gadget met Qualcomm Snapdragon-chip die erin is aangebracht en daarom de ruiskwaliteit maximaliseert.

Elke Qualcomm -gadget heeft volgens de ontwikkelaar een ingebouwde WCD9XX Audio DAC. Deze DAC is tot op zekere hoogte opnieuw configureerbaar, waardoor een persoon met het beste begrip kan worden toegestaan ​​en sommige keuzes kan uitschakelen of sommige configuratiewaarden kan aanpassen. De mod van AndroideExpert35 maakt gebruik van exact dezelfde residentiële eigenschap van de ingebouwde DAC van de Qualcomm-chip en maakt een hi-performance-modus mogelijk die standaard is uitgeschakeld en dus de audio-hoge kwaliteit tot opzekere mate verbetert.

Mis niet: installeer Viper4android op Android Nougat

Bij nuttig gebruik hebben sommige personen gemeld dat sommige een verschil in audio -hoge kwaliteit hebben gezien na het gebruik van de mod die volgens hen veel meer verwijdert en gedefinieerd is dan voorheen. De ontwerper verklaart eveneens dat de wijzigingen snel zichtbaar moeten zijn omdat deze mod de methode uw gadget -verwerkt audio zal wijzigen.

Schakel Hi-Performance DAC-modus in op Qualcomm-apparaten

Vrijwaring
Voordat u verder gaat, moet u begrijpen dat het riskant is om met de softwaretoepassing van uw apparaat op het rootniveau te knoeien. Zelfs als je wat recht doet, is er altijd een mogelijkheid dat dingen misschien niet gaan zoals gepland. DroidViews is in dat geval niet verplicht, zoals u al bent gewaarschuwd. ga op eigen risico verder.

Moet lezen: ontdek wie uw wifi -gegevens steelt en blokkeert ze op Android

Voorwaarden

Een Android -gadget met Qualcomm Snapdragon -processor natuurlijk.

Magisk v11.0+. Als je niet begrijpt wat Magisk is of precies hoe je het kunt instellen, inspecteer dan onze gids hier.

TWRP -herstel. Elk type aangepaste genezing is echter voldoende.

Installatie

Om de MOD in te stellen, download Performance_DAC_ENABLER_V1.1_BY_ANDROIDEXPERT35.ZIP | Spiegel

Breng de gedownloade zip over naar uw apparaat.

Start uw telefoon opnieuw op in de genezingsmodus. Verschillende gadgets hebben verschillende knopcombinaties om toegang te krijgen tot de genezingsmodus, maar op sommige apparaten kan dit het beste worden gedaan vanuit de software. Ga naar instellingen> over telefoon en tik een aantal keren op het ontwikkelnummer om designeropties toe te staan. Wanneer ingeschakeld, ga dan naar designkeuzes en staat geavanceerde herstart toe indien beschikbaar. De volgende keer dat u op het power -menu op opnieuw opstart, krijgt u enkele opties. Een van deze zou opnieuw worden opgestart voor herstel.

Tik in de TWRP -genezingsmodus op back -up en produceer een volledige Nandroid -back -up van uw apparaat. Dit is een optionele stap, maar we raden enorm aan dat u dit doet. Er is geen zekerheid dat de mod effectief op uw apparaat wordt ingesteld. Als dat niet het geval is, moet u deze back -up vereisen.

Nadat de back -up is voltooid, ga je terug naar het primaire TWRP -menu en kies je installeren.

Navigeer naar de gedownloade zip -gegevens en kies deze.

Veeg het beste om te flitsen.

Wanneer de installatie is voltooid, kiest u opnieuw opstartensysteem.

Als wat goed ging, zou je gadget prima moeten opstarten. Ga je gang en speel wat muziek door een koptelefoon en kijk of je ook een verschil voelt. Zie de bronlink voor nog veel meer informatie.

Misschien vind je het ook leuk: download en stel de Samsungone -lettertypestijl op op je Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *