, hoewel de derde ontwerpervoorbeeld van Android O al een tijdje uit is, heeft de volgende versie van Android nog geen officiële naam. Wat het heeft, zijn veel nieuwe en geweldige functies die je zou willen dat je op je telefoon had. De OS -update komt niet officieel uit tot Q3 2017, maar dankzij de ontwikkelaars hebben we toegang tot enkele van de bijgewerkte aandelen Android O -apps. We hebben eerder precies gezien hoe we de bijgewerkte pixel -launcher van de Android O Designer Preview kunnen krijgen. Nu kunnen we de Android O -klok en camera -apps krijgen op elk type Android.

XDA Dev Krisyarno haalde deze bijgewerkte apps uit de nieuwste Dev -preview van Android O, dat is de derde. De APK -bundels kunnen snel worden geïnstalleerd zoals elk type typische APK en geen root nodig hebben. In deze bijgewerkte APK’s is niet veel veranderd in vergelijking met de apps die al op Android Nougat zijn uit. Merk ook op dat de apps mogelijk niet compatibel zijn als uw gadget geen Nexus of een pixel is met Android 7.1 Nougat. De klok -app heeft meer mogelijkheid van compatibiliteit met andere gadgets in vergelijking met de camera -app.

Download Android O Clock en camera -apps

Download de APK’s uit de onderstaande downloadlinks. Tik bij het downloaden op de melding om naar het installatiescherm te gaan. Tik op Set -up en de apps moeten instellen zonder enige vorm van hik. U bent verplicht om onbekende bronnen in de instellingen te hebben ingeschakeld. Dit kan worden ontdekt in instellingen> Beveiliging.

Android O Clock App (.apk)

Android O Camera -app (.apk)

Mis niet: verander selfies in emoji’s met deze apps

Geniet van de bijgewerkte apps

Het enige verschil tussen de oude klok en de nieuwe klok is dat van kleur. De eerdere versie was blauw, die ‘s nachts in een donkere tint veranderde. De nieuwe versie daarentegen is gewoon een donkere tint grijs, of je kunt het een materiële donkere schaduw bellen. Dit is geen dynamische kleur zoals de vorige, dus het wijzigt niet volgens het tijdstip van de dag. Ik weet niet zeker of je dit een upgrade zou bellen, maar het is wat het is.

Huidig

Nieuw

De camera -app is op dezelfde manier niet veel verschillend in termen van prestaties, behalve een beetje verandering. U kunt eerder schakelen tussen camera en video -opnamemodi met een eenvoudige veeg in de eerdere versies van de stockcamera -app. In de bijgewerkte versie is dit duidelijker met zichtbare knoppen op de camera -interface. De swipe om van modi te wisselen werkt nog steeds als dat precies is hoe u er de voorkeur aan geeft. De pictogrammen verschijnen aan weerszijden van de sluiterknop, afhankelijk van in welke modus u zich bevindt. Anders dan dat, als u echt dichtbij ziet, is de grootte van de binnenste grijze cirkel op de camera -sluiterknop eveneens enigszins anders. Niet dat het een aanpassing is die het merken waard is. Als er echter geen enkele vorm van aanzienlijke wijzigingen zijn, merkt u de neiging om de bitjes op te merken.

Huidig

NIEUW (afbeeldingbron: Android Police)

Lees volgende: OpenCamera: open source camera -app voor Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *