Apple heeft vandaag een heleboel nieuwe bèta -updates uitgebracht en heeft ontwerpers een hele reeks nieuwe updates geboden aan installeren. De iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV hebben allemaal nieuwe bèta’s gekregen als onderdeel van deze aanzienlijke daling.

Beginnend met iPhone en iPad, heeft Apple net iOS 14.2 en iPados 14.2 Beta 2 laten vallen bij ontwikkelaars.

Deze update biedt een nieuwe keuze om Shazam toe te voegen om het centrum te beheren naast een vernieuwde AirPlay 2 -interface beheren. De update is ongeveer 1 GB voor degenen met iOS 14.2 Beta 1 die nu op hun gadgets zijn geïnstalleerd.

Apple heeft ook zijn duwtje voortgezet om MacOS enorm Sur in handen van het publiek te krijgen met Beta 9 die nu wordt aangeboden om te downloaden. We begrijpen het niet zeker, maar we verwachten dat Apple MacOS de komende weken enorm zal maken aan het publiek dat het publiek wordt aangeboden, dus het is mogelijk dat hij een van de laatste bèta’s is die uit Cupertino is.

Apple TV komt ook op de actie met TVOS 14.2 Beta 2 beschikbaar, terwijl WatchOS 7.1 ook wordt aangeboden in zijn tweede bèta -iteratie. Al deze updates komen hot op de hielen van de meest recente bèta -releases.

De iOS 14.2 Beta in specifiek is fascinerend, met nieuwe iPhones die waarschijnlijk volgende maand worden verzonden met iOS 14.1 vooraf geïnstalleerd. We verwachten niet dat elk type bestaande iPhone ooit die update krijgt, met iOS 14.2 Landing samen met de nieuwe iPhones.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 14.2 Beta 1 IPSW -links, OTA -profielgegevens en iPados 14.2 Beta 1 vrijgegeven

Hoe arme iOS 14 batterijduur afvoer [gids] te repareren

iOS / iPados 14 laatste compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Jailbreak iOS 14.0.1 met behulp van CHECKRA1N 0.11.0, hier is How-To [Guide]

Download iOS 14.0.1 laatste IPSW -links, OTA -profielgegevens samen met iPados 14.0.1

Fix iOS 14 update gevraagde vaste problemen op zowel iPhone als iPad, zo is hoe

Fix iOS 14 Raming Time Blijf vasthouden Probleem, hier is hoe

Fix iOS 14 OTA vastgelopen bij het voorbereiden van updateprobleem, hier is hoe

Hoe je iOS 14.0.1 [tutorial] downgrade

Apple Geniet van ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *