We zijn vandaag een zeer, extreem nuttige app tegengekomen op Android, het heet deskssms en het kan ook gebruikers verzenden Als tekstberichten van hun bureaublad/laptop krijgen met behulp van een webbrowser, Gmail of Google Talk.

We spraken gisteren over wifisms voor iPhone, een jailbreak -tweak waarmee je toegang hebt tot iPhone SMS.App van desktop webbrowser via WiFi. Hoewel die tweak een jailbreak vereiste – iets dat niet elke persoon bereid is te doen – deze Android -app die we vandaag niet hebben, niet. Het is ook veel eleganter en werkt veel efficiënter.

De app heet desks. Het is ontwikkeld door ClockworkMod, exact dezelfde ontwikkelaar achter de prominente ROM Manager -app die elke flitsende enthousiasteling op zijn droid heeft geïnstalleerd.

Wat desks’s in principe doen, is uw sms -berichten voor Gmail, Google Talk (of andere ondersteunde IM -clients) evenals BESSS’s op de internetdienst. Wanneer je het hebt geïnstalleerd, stelt u het in door uw Google -account toe te voegen en te kiezen naar welke services u wilt dat u uw sms’en voor uw teksten wilt vooruit.

Van de Android -markt:

VANSMS Gestuurt uw sms -berichten naar uw Gmail, Google Chat, evenals de extensie van de bereiken! Naast dat u teruggaat, krijgt de ontvanger een tekst van uw nummer!

U kunt de IM -client van uw voorkeur gebruiken (Beejive, Trillian, enz.) Of e -mailclient om sms -berichten vanuit uw telefoonnummer te verzenden!

Download deskssms op uw telefoon, en gebruik vervolgens uw een IM- of e -mailclient van uw Xoom of andere Android -tablet om sms -berichten te verzenden!

Door uw teksten door te sturen naar uw Gmail -inbox/Google -chat, kunt u vanaf daar rechtstreeks op de tekst reageren.

De integratie ervan met Gmail/Gtalk is uitstekend, maar ik begrijp dat dit iets persoonlijks is, het synchroniseren van uw sms -berichten met BESSS op het internetservers is de allerbeste keuze, omdat u kunt voorkomen dat u uw e -mail/IM rommelig maakt door teksten gescheiden te houden. Dit kan worden ingeschakeld door de SYNC SMS -keuze uit de app zelf te kiezen.

Zodra SYNC SMS is ingeschakeld, logt u gewoon in op ClockworkMod.com/DESKSMS met uw Google -account vanuit uw desktop -webbrowser. We raden zeer aan om synchronisatiecontacten met Google -account vanuit de webservice in te schakelen, zodat u begrijpt welke persoon u sms’t.

Bericht thread op de telefoon.

Dezelfde berichtthread op deskssmansen op de internetdienst

We hebben dit persoonlijk getest op een Samsung Galaxy S II en kunnen verifiëren dat desksmen werken zoals geadverteerd.

DessmS is een gratis app voor Android -smartphones. Het bevindt zich momenteel in open bèta -fase, dus verwacht dat het in de nabije toekomst een betaalde app is. Pak het terwijl je kunt, mensen!

Download deskssms voor Android [marktlink]

U kunt ons op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *