Eerder deze maand kondigde Foursquare aan dat het weg zou gaan van zijn zeer incheckgerichte indeling door een nieuwe, alternatieve sociale app in de vorm van zwerm te gebruiken. Het idee, zo lijkt het, is om gebruikers te helpen bij het vinden van vrienden in de buurt en vervolgens interessante dingen te vinden om te doen, en vandaag is de Swarm -app vrijgegeven voor die op iOS en Android.

Intrigerend genoeg lijken de mensen in Menlo Park de bewegingen van Foursquare in de gaten te hebben gehouden, die net een update van de iOS Facebook-app hebben uitgebracht die een vergelijkbare functie gebruikt om gebruikers te helpen ontdekken wat vrienden doen binnen hun locatie. Een paar jaar geleden lanceerde Facebook een incheckservice die duidelijk van plan was om een ​​toenmalige Foursquare voorgoed af te maken, maar met het burgemeestersstelsel, verschillende badges en andere geweldige accenten, is het blijven overleven.

Dat gezegd hebbende, het is redelijk om te zeggen dat Foursquare niet echt is geëvolueerd, en dat het altijd een beetje meer een nieuwheid had gevoeld dan een boeiende app die je bijna per ongeluk zou openen, heeft het team erachter geprobeerd de ante te verhogen . Met Swarm heeft het een app nog steeds op hetzelfde soort dingen – dat het locatieaspect van dingen is – maar bij het migreren van alleen bepaalde Foursquare -functies naar de meest recente onderneming, is het bedrijf van plan opnieuw te beginnen.

Of gebruikers, ahem, in hun dronken van de nieuwe sociale app zullen zwermen, valt nog te bezien, maar een dubbele release op zowel iOS als Android zal zeker zijn vooruitzichten op succes niet schade toebrengen.

Nadat je de app hebt gedownload, kun je beginnen met het vinden van je vrienden, die niet eens overal moeten hebben ingecheckt om te ontdekken dat ze in de buurt zijn. Gelukkig geeft Swarm geen exacte locatiegegevens aan je eigen vrienden, tenzij je dat zegt, en als je je geo-info volledig wilt verbergen, is dit ook mogelijk.

Of het idee zal trappen al dan niet, valt nog te bezien, maar als u geïnteresseerd bent in dit specifieke idee, controleer dan de downloadlinks voor zowel de onderstaande Android- als iOS -versies.

(Download: zwerm voor Android / iPhone)

Bekijk onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery om veel meer apps voor uw iPhone en iPad te verkennen, en ook onze Android -apps -galerij om veel meer apps voor uw Android -apparaat te verkennen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *