Het is net een paar maanden geweest toen de Motorola Droid Turbo exclusief werd gelanceerd voor Wireless -gebruikers van Verizon in de VS. Zoals de naam van de telefoon suggereert, is het een krachtige en ietwat robuuste soort smartphone die wordt geleverd met een krachtige batterij en chemisch versterkt display met eenmalige gratis vervangingsaanbieding van de fabrikant.

De Verizon Droid Turbo is een high-end telefoon die is gevuld met krachtige specificaties en verschillende nieuwe softwaregehalte-functies. De telefoon ondersteunt spraakopdrachten en wordt aangedreven door een batterij van 3.900 mAh die snel opladen ondersteunt. Wanneer het betrekking heeft op het display, heeft de Droid Turbo een 1440p-display met hoge resolutie.

Wanneer het betrekking heeft op de camera van Droid Turbo, is het bovenaan de lijn met een 21-megapixelsensor aan de achterkant die heldere foto’s maakt die geen kwaliteit verliezen, zelfs niet wanneer ze op het scherm van een computer worden geladen. De telefoon wordt geleverd met de huidige Android 4.4.4 Kitkat uit de doos en beschikt over de veelbesproken-over Google Now-functie met aanpasbare spraakopdrachten om de functie op elk moment te activeren.

Meestal wordt de noodzaak om de stockfirmware op een Android-apparaat te herstellen, gevoeld wanneer het om een ​​of andere reden begint te bootloopen of wanneer de gebruiker het wil terugbrengen naar de officiële status die met op maat gemaakte ROM’s en mods heeft gespeeld om garantie te claimen of automatische OTA te ontvangen Updates van de OEM.

Het is waar dat veel mensen proberen aandelenbedrijven te installeren om hun apparaat te ontroeren. Tijdens het schrijven van de huidige tutorial over het herstellen van de stockfirmware op de Verizon Droid Turbo XT1254, heb ik het gevoel of ik het moet schrijven of niet. Eigenlijk is er momenteel geen werkmethode beschikbaar voor de Droid Turbo. Als uw apparaat om een ​​of andere reden echter in een bootloop komt of een root-methode en op maat gemaakt herstel in de toekomst beschikbaar komt, heeft u het misschien nodig.

De Verizon Droid Turbo is een van de krachtigste smartphones met superieure specificaties. Als u een tevreden eigenaar van dit apparaat bent en de aandelenfirmware erop wilt installeren, kunt u dat eenvoudig gebruiken met het .bat -bestand dat bij de stockfirmware wordt geleverd of het hulpprogramma RSDLite Firmware Installation met behulp van het RSDLite -firmware -installatie.

Installeer stockfirmware op Verizon Droid Turbo

Download eerst het stockfirmwarebestand voor de Droid Turbo: VRZ_XT1254_KDF21.128-15_15_CFC_SVC.XML.zip

Download en zet Android SDK op uw computer.

Installeer Motorola USB -automobilisten als u het nog niet hebt geïnstalleerd.

Download RSD Lite Utility en installeer deze op uw computer: RSDLite v6.2.4 | Spiegel

Start nu uw droid turbo opnieuw op in de fastboot -modus.

Start RSDLite en sluit uw apparaat aan op de computer met behulp van de USB -kabel.

Klik nu op de knop 3 DOT (…) naast het veld Bestandsnaam, navigeer naar het firmwarebestand met de .zip -extensie en selecteer deze.

Klik ten slotte op de knop Start om firmware -installatie te starten.

Wacht geduldig terwijl de firmware wordt geïnstalleerd, omdat het een paar of enkele minuten kan duren.

Gedaan!

Er is nog een eenvoudiger en veel eenvoudiger manier om de stockfirmware op uw Motorola Droid Turbo te installeren. Pak gewoon het firmwarebestand uit. Open de geëxtraheerde map om het .bat -bestand te vinden. Het moet zoiets worden genoemd: VRZ_XT1254_KDF21.128-15_15_CFC.BAT. Dubbelklik gewoon op dit bestand nadat u uw apparaat hebt aangesloten tijdens het opstarten in de fastboot-modus.

Start het apparaat opnieuw op, open instellingen> Over telefoon om de softwareversie van de telefoon te controleren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *