Denken aan We hebben onlangs een groot aantal vermoedens gezien rond de geruchten diepe integratie van Facebook in iOS 6, ik weet niet helemaal zeker of ik niet helemaal zeker weet of De recente release van de Facebook This Modify is samengesteld om te profiteren van de huidige hype of is volledig toevallig. Hoe dan ook, de bundel wordt nu aangeboden in Cydia voor jailbroken iOS 5 -gadgets en stelt individuen in staat om foto’s rechtstreeks vanuit de foto’s van de foto’s naar hun Facebook -tijdlijn te publiceren.

Met Apple die er waarschijnlijk een verklaring op lijkt te maken op het seminar van de wereldontwerpers met betrekking tot de integratie van Facebook, kijken veel individuen vooruit om informatie rechtstreeks te kunnen delen met hun Facebook -goede vrienden met het gebruik van het delen van keuzes die overal bezaaid zijn het besturingssysteem. Voor degenen onder ons die geloven in visueel delen en niet het geduld hebben om te wachten en te zien wat Apple van plan is, dan moet de Facebook This Modify zeker wat geneeskunde voor sociale delen leveren.

Na installatie voegt de bundel het huisscherm niet toe met elk type extra pictogrammen, noch bevat het zijn eigen voorkeurenpaneel met de instellingen -app. In plaats daarvan verandert Facebook dit direct het menu dat kan worden opgeroepen bij het bekijken van een privéfoto met behulp van de actieknop op de werkbalk. Wanneer het menu wordt ingeroepen, is een nieuwe Facebook-keuze toegevoegd door de ontwikkelaar, iets dat we verwachten officieel te zien met de release van iOS 6 Toevoeging aan een tekstveld dat een kort bericht mogelijk maakt met de afbeelding.

Zoals alle applicaties en tweaks die interageren met Facebook, heeft deze bundel een voorlopig autorisatieproces nodig voordat elk type foto’s kan worden gepost, maar dit is een eenmalige stap die niet wordt herhaald. Wanneer voltooid, worden de afbeelding en elk type tekst in de tekst uitgegeven, rechtstreeks gepubliceerd naar de Facebook -tijdlijn van de gebruiker voor de wereld om te zien. Ik zie dat deze bundel zeer prominent is met personen die nadenken over de belangrijke leden die Facebook heeft, maar de volgende grote release van iOS van Apple kan zien dat deze wijzigen overbodig worden gemaakt.

FacebookDeis wordt aangeboden als een gratis download van de vergoeding van de BigBoss -repository en heeft iOS 5 of hoger nodig om te worden geïnstalleerd.

Zorg ervoor dat u onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery inspecteert om nog veel meer apps voor uw iPhone, iPad en iPod Touch te bekijken.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *