zijn er zijn vaak gecirculeerde geruchten dat Apple later dit jaar een nieuwe 5,8-inch iPhone zal uitbrengen als onderdeel van het evenement van het bedrijf van de tiende van de originele iPhone Jubileum, evenals nieuwe informatie over het scherm dat van kracht zal zijn dat gadget is begonnen te lekken.

Analisten hebben eerder gewezen op een scherm dat afgeronde randen zal functioneren die vergelijkbaar zijn met die van Samsung’s Galaxy S7 Edge, evenals nu macrumors meldt dat het scherm echt plat aan de voorkant zal zijn met een gematigde kromming aan de linkerkant, evenals rechterranden, dan een scherm dat dramatischer buigt.

Volgens de bronnen die duidelijk ‘mensen die bekend zijn met de zaak’ zijn, zal het ietwat afgeronde OLED -scherm net voldoende worden afgerond om te voldoen aan het 2,5D -glas dat erboven zal zitten.

Hoewel het niet volledig plat is, zal het scherm functioneren naar de randen, die subtieler zijn dan die in het scherm dat wordt gebruikt door het huidige vlaggenschipapparaat van Samsung.

Het rapport bevestigt dat de curven de iPhone een algemene slankere uitstraling zullen bieden en voelen dan eerdere iPhones, maar dat ze niet zullen inschakelen voor elk type extra functionaliteit, opnieuw in tegenstelling tot de Galaxy S7 Edge. Het langere scherm zal echter het functiegebied in het hoofd van het scherm mogelijk maken, waarvan wordt gezegd dat het functies biedt die vergelijkbaar zijn met die van de Touch Bar van de MacBook Pro.

Apple wordt begrepen voor het testen van verschillende prototypes van iPhones die in ontwikkeling zijn, en het lijkt erop dat ten minste een van die prototypes een scherm bevatte met een meer uitgesproken curve aan beide zijden van het display.

Het is mogelijk dat de verschillende geteste gadgets de reden zijn dat tegenstrijdige meldingen van verwachtingen voor de iPhone 8 de afgelopen maanden zijn opgedoken, maar met een release die nu naar verwachting slechts zes maanden weg zal zijn, moeten nu geruchten en lekken beginnen te stollen.

(Bron: MacRumors | Top Afbeelding: iPhone 8 Idee door Gabor Balogh)

Misschien wil je ook inspecteren:

iPhone 8 5,8-inch OLED-ontwerp en twee LCD-ontwerpen opnieuw geverifieerd voor release 2017

Download: iOS 10.3 Beta 7 evenals MacOS 10.12.4 Beta 7 nu uit

Cydia gum en iOS 10 / 10.2 Jailbreak Update

iOS 10.3 Beta 7: Zijn er een soort wijzigingen of nieuwe functies?

Fix Cydia Extender Provision.CPP: 81 / Provision.CPP: 71 Fout, hier is hoe

iOS 10 / 10.2 / 10.1.1 Compatibele jailbreak tweaks op Cydia [Lijst]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *