Samsung Galaxy S7 en S7 Edge kunnen van bovenkant van de lijnspecificaties, een niet -metenbare videocamera en een onvergelijkbaar display hebben, maar ze schieten tekort wanneer het een geluidsafdeling betreft. Ze worden geleverd met een enkele luidspreker die onderaan het apparaat staat dat niet zo goede multimedia -ervaring biedt. Dit korte artikel helpt u om uw geluidservaring beter te maken door een mod op uw Galaxy S7/S7 Edge te installeren. Welnu, de ervaring zou niet overeenkomen met het apparaat met de voorgerichte luidsprekers, maar het zou zeker beter zijn dan de instellingen van de voorraadluidsprekers.

De mod is ontwikkeld door XDA senior lid Zubi182. Er zijn twee versies van de MOD, de eerste is een volumeverhogingsmod en de tweede is een dubbele luidsprekermod. Om deze mod te installeren, hebt u een geroote Galaxy S7 of een Galaxy S7 -rand nodig. Ook zou uw apparaat een aangepast herstel zoals TWRP moeten hebben. Als u geen root of TWRP heeft, volg dan de onderstaande gids.

Lezen:

Hoe u TWRP kunt installeren en uw Galaxy S7 root

Installeer TWRP Recovery and Root Galaxy S7 Edge (SM-G935F)

Functies

Dubbele luidsprekermod

De dubbele luidsprekermod maakt het oortje van de handset als een luidspreker samen met de onderste luidspreker, waardoor u een surround -geluidseffect krijgt. Andere functies in deze mod zijn:

Activeer dubbele spreker bij het spelen van media

Verhoog het in-call volume

Handsfree volume verhogen

Verhoog multimedia -afspeelvolume

Verhoog Bluetooth Multimedia -afspeelvolume

Verhoog Bluetooth in-call volume

Volume verhoogt mod

Deze mod geeft een volume -toename aan de luidspreker tijdens het spelen van media, evenals wanneer je in een oproep bent. Andere functies in deze mod zijn:

Verhoog het in-call volume

Handsfree volume verhogen

Verhoog multimedia -afspeelvolume

Verhoog Bluetooth Multimedia -afspeelvolume

Verhoog Bluetooth in-call volume

Opmerking: u moet slechts een van de hierboven genoemde mods flashen. Omdat kenmerken van de volumeboostmod zijn opgenomen in de dubbele luidsprekermod.

Dingen die je nodig hebt

Voor S7 930F/FD/S7 Edge 935F/FD

Voor S7 930W8/S7 Edge 935W8

Voor Galaxy S7 S7 G930s/Edge G935s

Stappen om te volgen

Stap 1. Download een van de mods voor uw apparaatmodel uit de bovenstaande links en breng het over naar de opslag van uw apparaat.

Stap 2. Start uw apparaat opnieuw op naar de herstelmodus. Om dit te doen, houd en houd de stroom en een volume omlaag knoppen gedurende enkele seconden vast.

Stap 3. Maak een back -up met behulp van een back -upoptie van het TWRP -herstel.

Stap 4. Zodra u een back -up hebt gemaakt, ga dan terug naar het huis van TWRP. Selecteer vervolgens de optie Installeren van het TWRP -herstel en blader door de mod die u hebt gedownload in stap 1. Veeg vervolgens om de installatie te starten.

Stap 5. Start nu uw apparaat opnieuw op en geniet ervan.

Gefeliciteerd! U hebt de dubbele luidsprekermod of de volumestijging op uw Galaxy S7/S7 Edge met succes geïnstalleerd.

Om een ​​of andere redenen als u wilt herstellen naar de instellingen van de luidspreker, kunt u de terugkeer naar stock.zip installeren. U moet dezelfde stappen volgen die hierboven worden vermeld, gebruik gewoon de keren naar stock.zip in plaats van de mod.

Hulp nodig? Laat ons uw vragen achter in het commentaargedeelte hieronder, we zullen ons best doen om uw problemen op te lossen. Vertel ons ook hoe de mod op uw apparaat werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *