Code ontdekt in iOS 9 Beta 1 heeft zowat niet alleen het bestaan ​​van Apple’s aankomende 12,9-inch iPad bevestigd, maar ook de exacte resolutie die de kolos van een Tablet zal opscheppen.

Sinds Apple de eerste bèta van iOS 9 voor ontwikkelaars heeft gezaaid, proberen hackers en knutsers aan functies en elementen te vinden die niet door Apple worden besproken. En nu dankzij een recente ontdekking van ontwikkelaar Hiraku Wang (Twitter) uit Taiwan, weten we nu dat de iPad Pro een resolutie van 2732 × 2048 pixels zal hebben op basis van Apple’s “@2x high-resolutie modificator”.

Wang maakte deze ontdekking in de code van het veronderstelde iPad Pro-geoptimaliseerde toetsenbord gevonden in iOS 9 slechts een dag terug. De resolutie van de display lijkt in het begin misschien een beetje vreemd voor niet-Apple-consumenten, maar deze pixelopstelling geeft de machine een bekende 264 pixels-per-inch dichtheid, die consistent is met de opstelling van de Cupertino Giant van 9,7-inch iPads met retina-displays.

Eerder wees een ander rapport ons in dezelfde richting en merkte op dat de volgende generatie iPad een pixeldichtheid van 264ppi zal hebben. De eerste geruchten hadden beweerd dat de tablet een 2K -display kon dragen, of als Apple echt een flair had voor de dramatiek, zou het dat kunnen duwen tot 4K. Waarnemers bleven echter sceptisch over de vraag of Apple de 4: 3 -weergaveverhouding in de iPad zou willen laten vallen, wat tot nu toe zeer succesvol is gebleken. De geruchten van de upsold met betrekking tot het display werden geholpen door de kans dat Apple een nieuwe en veel krachtige A9 CPU introduceerde in de vergelijking voor de nieuwste en grootste iPad, maar Feit Matter is, alles is ook zomaar op het hardware -front voorlopig.

Force Touch zal waarschijnlijk de definitieve snit voor iPad Pro maken, samen met de USB-C-connector, die Apple lijkt te hebben leuk. Maar voor nu is de Display Resolution ontdekt, mede dankzij iOS 9 is mogelijk het enige sterke voetbestendig dat we nu hebben van hoe de 12,9-inch iPad Pro zal zijn als deze is vrijgegeven.

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 9 Beta 1 en installeer op iPhone 6, 6 Plus, 5S, 5C, 5, 4S, iPad, iPod Touch [Tutorial]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *