De officiële Android Pie -update voor OnePlus 5 en OnePlus 5T is uiteindelijk beschikbaar. Als je op het Oxygen OS 9.0 hebt gewacht om je deur te slaan, is het tijd om de Android Pie -update op te zetten op OnePlus 5 of OnePlus 5T. Download de updategegevens van hieronder en stel deze in met behulp van de beschreven stappen.

OnePlus heeft een behoorlijk geweldige taak gedaan om de ondersteuning van softwareapplicatie -updates te bieden aan zijn vlaggenschipapparaten. Het bedrijf brengt slechts elk jaar twee gadgets uit die hen ook helpen bij het bieden van updates op tijd. De OnePlus 6 had al zijn Android Pie -gebaseerde Oxygen OS 9.0 -update maanden terug, terwijl de OnePlus 6T uit de doos werd geïntroduceerd met Android Pie. Het was toen de beurt voor de vlaggenschepen van het bedrijf van het bedrijf. OnePlus heeft Oxygen OS 9.0 uitgerold voor de OnePlus 5 evenals OnePlus 5T voor het einde van 2018 en is al voorbereid om de update voor OnePlus 3/3T vrij te geven.

Zowel de OnePlus 5 als 5T krijgen open bèta -ontwikkelingen van Oxygen OS 9.0 nu al lang. Dit betekent dat de gestage afgifte van OS -OS 9.0 voldoende is getest. Hoewel je niet idealiter elke vorm van bugs zou moeten ontdekken, kun je een klein probleem met je struikelen als je pech hebt. De update brengt veel nieuwe dingen van gloednieuwe navigatiebaren voor de OnePlus 5T tot een vernieuwde individuele interface. Het is ook veilig met december beveiligingspatches.

Oxygen OS 9.0 Changelog

Systeem

Bijgewerkt systeem naar Android Pie

Gloednieuwe gebruikersinterface voor Android Pie

Gloednieuwe navigatiebaren (alleen beschikbaar voor OnePlus 5T)

Bijgewerkte Android -beveiligingspatch naar 2018.12

Andere nieuwe functies en systeemverbeteringen

Nieuwe gamingmodus 3.0

Tekstmeldingsmodus toegevoegd

Melding toegevoegd voor 3e feestopdrachten

Stoormodus niet verstoren

Nieuw niet storen (DND) modus met instelbare instellingen

Camera

Geïntegreerde Google Lens -modus

Download Oxygenos 9.0 Android Pie voor OnePlus 5 en 5T

Oxygenos 9.0.0 voor de OnePlus 5 Oxygenos 9.0.0 voor de OnePlus 5T
Installeer Oxygenos 9.0 Pie -update op OnePlus 5 / 5T (via interieuropslag)

Download de OnePlus 5 Open Beta ROM en breng deze over naar de interieuropslag van uw telefoon. Het is een .zip -archief, pak het niet uit.

Schakel nu uw OnePlus 5 uit en schakel deze opnieuw aan door de power- en volume -knoppen tegelijkertijd vast te houden. Hiermee wordt uw gadget opgestart in de genezingsmodus.

Selecteer uw favoriete taal in de genezing en selecteer Installeren vanuit interieuropslag/installatie van Local.

Navigeer en ontdek de gedownloade ROM -gegevens en kies deze en selecteer vervolgens installeren.

Uw telefoon zal nu de gekozen firmware instellen en onmiddellijk opnieuw opstarten wanneer dat klaar is.

Mis het niet
Lijst van 50+ Xposed en Magisk -modules voor OnePlus 5 en 5T

Installeer Oxygenos 9.0 Pie -update op OnePlus 5 / 5T (ADB Sideload)

In plaats van de gegevens naar uw telefoon over te dragen, kunt u in plaats daarvan ADB Sideload gebruiken om de ROM rechtstreeks op uw gadget van uw computer in te stellen. Hoewel het, hoewel het gemakkelijker lijkt, dat is het echt niet. Ten eerste heeft het nodig dat u al ADB hebt en FastBoot op uw computer geïnstalleerd naast de benodigde OnePlus USB -stuurprogramma’s. U zult ook nodig zijn om USB -foutopsporing op uw Android -apparaat mogelijk te maken. Als u echter iemand bent die ADB al gebruikt, hebt u dat allemaal al geïnstalleerd en ingeschakeld.

Deze techniek zal u ook nodig hebben om uw apparaat in de fabriek te resetten. Wanneer u de ROM ZIP hebt gedownload, hernoemt u deze naar OOS9.ZIP en locatie deze in de map waar ADB is geïnstalleerd.

Sluit uw telefoon aan op de pc en introduceert de ADB -opdrachtinterface.

Voer deze opdracht in om uw telefoon opnieuw op te starten in de genezingsmodus.
ADB -herstel opnieuw opstarten
Of u kunt het doen, de traditionele methode met behulp van de knopcombinatie die in de vorige techniek wordt genoemd en vervolgens uw gadget aan de pc koppelen.

Selecteer eenmaal in het herstel, selecteer Gegevens wissen, evenals cache> Factory Reset en typ ja.

Selecteer Installeren vanaf USB en tik vervolgens op OK. U ziet “U bent in Sideload -modus” weergegeven op het scherm.

Gebruik het opdracht aan de opdracht om de bèta -ritssluiting van de erts aan uw apparaat te sideload.
ADB SIDELOAD OOS9.ZIP

De ROM zal worden geflitst en uw gadget zal automatisch opnieuw opstarten. Als dit niet het geval is, kiest u opnieuw op in het primaire menu van herstel.

Installeer Oxygenos 9.0 Pie -update op OnePlus 5 evenals 5T (TWRP -herstel)

Start uw OnePlus 6 tot TWRP -herstel opnieuw op. Om dit te doen, selecteert u in het menu Power opnieuw opstarten en drukt u vervolgens en houd u de volume -down -knop omhoog totdat u het TWRP -sprenkelscherm ziet. Uw telefoon trilt wanneer tijdens het proces.

Hoewel dit een officiële update is en niets zou moeten verpesten, is het nooit een slecht concept om een ​​back -up te hebben. Het is niet nodig, maar je zult buitengewoon dankbaar zijn dat je een back -up hebt gemaakt in de situatie die naar het zuiden gaat. Om een ​​back -up te doen, selecteert u back -up in het primaire menu en kiest u vervolgens alle partities die u wiltnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *