We horen al een paar weken over iets dat CARKAY heet, met verschillende lekken van iOS 14 die het bestaan ​​van een functie toont die zowel iPhones mogelijk maakt Apple kijkt toe om compatibele auto’s en vrachtwagens te ontgrendelen zonder de vereiste voor een sleutel. Nu horen we er veel meer over, deze keer nadat privacyschermen in iOS 13.6 zijn geïdentificeerd waarin de functie specifiek wordt vermeld.

Volgens 9to5MAC is de nieuwe tekst door middel van iPhone -ticker aangeboden in de huidige iOS 13.6 bèta, maar niet aanwezig in eerdere releases. Dat kan suggereren dat Apple betekent de functie introduceren met iOS 13.6 in plaats van iOS 14.

9to5mac schetst precies hoe de nieuwe functie kan werken.

Een persoon voegt een auto’s en truck cruciaal toe door zich aan te melden bij een App Store -app van een ondersteunende fabrikant, en voldoet aan de stappen om een ​​pass voor de sleutel toe te voegen. Er zal ook een methode zijn om rechtstreeks een auto’s en truck cruciaal toe te voegen met behulp van een paarcodescherm in de budget -app.

Dit zal de cruciale authenticatietoken van de auto’s en vrachtwagen combineren met uw telefoon. Apple zal uw plaats en informatie over uw account gebruiken om mogelijke fraude te vinden.

Belangrijk is dat Cerkey een regeling zal hebben voor het delen van geheimen tussen individuen, net als echte geheimen, evenals individuen die anderen kunnen uitnodigen door middel van de cruciale pass van de auto’s en vrachtwagen. Geheimen zullen deelbaar zijn door middel van iMessage bij het verzorgen van individuen van iPhones.

In termen van de privacyschermen merkt Apple op dat het niet precies in de gaten wordt gehouden hoe u uw auto gebruikt. Dat gezegd hebbende, auto’s en vrachtwagenmakers kunnen precies dat soort gegevens en Apple verzamelen, suggereren dat degenen die betrokken zijn, het privacybeleid van hun specifieke auto’s en vrachtwagenfabrikant moeten inspecteren.

Apple is ingesteld om iOS 14 op WWDC volgende week te onthullen en het is mogelijk dat we dit functiedebuut daar zullen zien. Dat zou ook suggereren dat iOS 13.6 tijdens dat evenement ook aan iedereen zal worden aangeboden.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 13.6 Beta 2 IPSW -links, OTA -profielbestand, Beta 2 van iPados 13.6 uitgebracht

iOS 13.5.1 Downgrade niet langer mogelijk nadat Apple stopt met het ondertekenen van iOS 13.5 jailbreak -firmware

Jailbreak iOS 13.5.1 met behulp van checkra1n, hier is precies hoe

Beste cydia -repo’s evenals bronnen voor iOS 13.5 Jailbreak UNC0ver

iOS 13.5 Jailbreak Tweaks compatibel met UNC0ver 5.0.x [Lijst]

Jailbreak iOS 13.5 op iPhone 11, Pro Max, SE, iPad Pro, veel meer met behulp van UNC0ver 5.0.0 [Tutorial]

iPhone SE 2 2020 schermbeschermer: hier zijn het allerbeste dat u vandaag kunt krijgen [Lijst]

Kodi 18.7 IPA APK Download voor iOS 13 / iPados 13, Android uitgebracht

Voer meerdere 2 WhatsApp -accounts op 1 iPhone op de ideale manier, hier is hoe

Download: iOS 13.5.1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Jailbreak iOS 13.5 zonder of geen computer, hier is hoe

Apple Geniet van ECG App Hack: Sta buiten ons toe in niet -ondersteund land op Series 5 & 4 zonder jailbreak

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *