Apple heeft aangekondigd dat het een nieuwe Apple View Activity Challenge lanceert als onderdeel van de vieringen van Heart Month in februari.

Er zal ook een focus zijn op apps die helpen bij het verbeteren van de gezondheid van de hart in de App Store, terwijl boeken met betrekking tot hetzelfde onderwerp ook populair zijn in de Apple Books -winkel.

De Apple View Activity Challenge begint op 1 februari met een speciale badge beschikbaar.

Om Apple te helpen zien dat gebruikers gemotiveerd blijven, biedt Apple een nieuwe hartmaand activiteiten uitdaging om mensen van alle fitnessniveaus te helpen hun gezondheid op de eerste plaats te zetten door op 14 februari 30 minuten in hun trainingsring te voltooien om een speciale prijs te verdienen. Ook vanaf 14 februari, om gebruikers te helpen de prijs te verdienen en actief te blijven, zal Fitness+ een speciaal gedeelte van 30 minuten stimulerende trainingen bevatten die gebruikers motiveren om hun wekelijkse minuten te oefenen.

Naast een focus op apps en boeken, zal Apple ook van de gelegenheid gebruik maken om nieuwe informatie uit zijn Apple Heart and Movement Study te delen. Apple zegt dat het veel meer dan 18 miljard trainingen heeft geanalyseerd om met enkele observaties te komen.

In een nieuwe voorlopige analyse van activiteitsgegevens die zijn gedeeld uit de Apple Heart and Movement Study, ontdekten onderzoekers van Brigham en Women’s Hospital, in samenwerking met de American Heart Association en Apple, dat na het analyseren van veel meer dan 18 miljoen trainingen die zijn vastgelegd met behulp van Apple View tijdens de tijdens de Apple View tijdens de Apple View tijdens de Apple View Pandemie, deelnemers aan de studie vertrouwden op het krijgen van hun activiteiten minuten door te lopen, te fietsen en het meest te rennen. Ze ontdekten ook dat deelnemers van 65 jaar en ouder eigenlijk veel waarschijnlijker waren dan hun jongere tegenhangers om op koers te blijven, waardoor hun doel van ten minste 150 minuten activiteit per week werd gehaald.

Degenen die veel meer leren over wat Apple tot februari gaat doen om mensen te helpen om voor hun hart te zorgen, kunnen nu de volledige Apple Newsroom -post lezen. U vindt ook de Apple View Activity Challenge in de fitness -app op uw iPhone.

Misschien wil je ook kijken:

Download Windows 11 Pro ISO -bestand zonder product essentieel van Microsoft

Force Download Windows 11 volledig gratis upgrade beste nu, hier is hoe [tutorial]

Hoe Windows 11 op een Mac te installeren met Boot Camp vandaag

Download Windows 11 -installatie -assistent voor uw pc

Hoe u gratis kunt upgraden naar Windows 11 van Windows 10

Hoe maak je bootable Windows 11 USB -flashdrive [gids] maken

Download: iOS 15.3 Final IPSW -links, OTA -profielbestand samen met iPados 15.3

Jailbreak iOS 15.3 op iPhone- en iPad -statusupdate

Hoe macOS 12 Monterey Hackintosh op pc te installeren [Guide]

Beste iPhone 13, 13 Pro Tempered Glass -schermbeschermers beschikbaar vandaag [Lijst]

Beste iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Lijst]

Top iPhone 13 Pro Max -schermbeschermers beschikbaar om te kopen [Lijst]

Beste iPhone 13 / Pro -hoesjes voor bescherming nu het beste beschikbaar

Hoe slechte iOS te repareren 15 batterijduur afvoer [gids]

Apple View ECG App Hack: Schakel buiten ons in niet -ondersteund land in op Series 5 & 4 zonder jailbreak

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *