Google Assistant krijgt binnenkort een aantal behoorlijk geweldige functies. Hier zijn 3 nieuwe spannende goodies die beschikbaar zullen zijn voor gebruikers na de komende Google Assistant -updates tijdens de CES 2019.

Door de CES-fasen te skimmeren, heeft de cross-platform gigantic verschillende nieuwe updates teweeggebracht voor de Google Assistant. Van kleine, onmerkbare updates tot enorme, revolutionaire, deze update kan net zo goed iets zijn om naar uit te kijken. Om wat licht te schijnen op de “rechtvaardige” software -update te midden van de CES -hype, brengen we u de top 3 nieuwe functies van de Google Assistant die u mogelijk intrigerend vindt.

De Google Assistant reikte in 2016 als een van de meest opwindende productlanceringen naast een hardware-release (de Pixel-telefoons dat jaar). Het was de eerste poging van Google om hun AI -diensten in de kern van een vlaggenschip in te schakelen. De trend volgde al snel en bijna elke Android -release heeft nu de Google Assistant ingebakken. Het heeft in de loop der jaren verschillende softwareverbeteringen gezien, waaronder nog een diepere integratie met systeem -apps.

Vorig jaar, op de Google I/O 2018, hebben we een aantal verbijsterende hekserij gezien, waaronder Assistant die telefoontjes kon beantwoorden. Ja. Het aantal apparaten met assistent-apparaten in 2018 niet alleen, maar een consumentenrapport van Google stelt dat meer dan een miljard apparaten in 80 landen nu de slimme assistent hebben. Dit leidt tot onze eerste opwindende update van vandaag, en dat duwt de assistent nog verder.

Editor’s pick
Meld u op afstand uit of uitlog uit Android -apparaten [hoe]

3 aankomende Google Assistant -updates

1. Google Assistant Connect

Wat is een nog veel effectievere manier dan het publiekelijk vrijgeven van de broncode aan uw assistent voor de OEM’s om te gebruiken? Het bouwen van een bijna kant-en-klare platform voor allerlei slimme apparaten. Google Assistant Connect is over het algemeen het alternatief van een arme man om de service in een product handmatig te implementeren, en vereist nu slechts enkele codes voor het instellen en werken. Google doet hiervoor veel van de backend, en dit is niet alleen een geweldige motivatie voor de verschillende OEM’s om assistent in hun producten uit te voeren, maar dit bereikt de service tot een overvloed aan gebruikers.

Afbeeldingskrediet: de rek
Een voorbeeld van apparaten die veel meer worden en veel meer aanpasbaar aan slimme services zijn auto’s, tv’s, tandenborstels (?) En de naadloze integratie die nu mogelijk is met Google Assistant geeft een bredere demografie aan. Veel autofabrikanten in CES hebben dit jaar de assistent overgenomen, meerdere slimme apparatenmakers zoals Lenovo en Whirlpool hebben ook. Ten slotte zijn zowel de Sonos Beam als Sonos One toegevoegd aan deze eeuwige lijst van Assistant -ingeschakelde apparaten.

Lees ook
Lijst van 70 OK Google -opdrachten voor Google Assistant

2. Tolkmodus

Terwijl we het hebben over het uitbreiden van de assistent naar meerdere apparaten, had Google het oogverblindende idee om het ook uit te breiden naar meerdere culturen en talen. De tolkmodus werkt erg op de live vertaalfunctie van de Google Buds die vorig jaar zijn uitgebracht, behalve dat deze nieuwe implementatie veel logischer is. Het werkt als een middelste man vertaler tussen twee mensen die live praten. De vertaalsnelheden zijn beloofd onmiddellijk te zijn, en hoewel de nauwkeurigheid van de uitspraken absoluut afhankelijk is van de talen, is dit niettemin een geweldige toevoeging. De Google Hub ondersteunt voor nu de tolkmodus en we hopen dat het uitbreidt naar een nog groter publiek op meerdere platforms.

3. Diverse updates (vluchtcheck-in, kaarten integratie)

Ten slotte waren we geïnteresseerd in de kleinere updates die de assistent in deze release naar voren bracht. De Flight-incheckmodule geeft nu veel meer informatie weer over niet alleen uw aankomende vluchten, maar stelt u nu in staat om in eigen land in te checken door de assistent er alleen om te vragen. Nog een substantiële update en dit is waarschijnlijk de eerste trol van het jaar van een tech gigantic – Google Maps op iPhones komt nu terug met een paar regels Google Assistant. Voor nu kun je volledig handsfree gaan met de gebruikersinterface, spelen of pauzeren, en zelfs je live locatie kunnen delen, evenals een ETA met elke persoon die je wilt. Er zijn maar weinig andere eervolle vermeldingen de ondersteuning voor integratie van het slotscherm op veel meer Android-apparaten, verbeterde tekst- en spraakherkenning en samenwerking met een groot aantal merken op de CES-showvloer.

Waar ben je veel extatisch voor in de komende paar maanden upgrades voor onze geliefde assistent? We zouden graag je gedachten horen, laat het ons hieronder weten!

Lees volgende
7 Beste Android -auto -alternatieven voor gebruik in uw auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *