De Apple Rumor Mill kan normaal gesproken op zijn best worden beschreven, evenals Miss. Vaak zijn we verrast over hoe vroeg sommige geruchten beginnen en dan uiteindelijk aan het geld gaan. Andere keren blijkt het vermoeden echter zo ver mogelijk weg te zijn van de waarheid. Het vermoedens dat lijkt te worden opgevoed en het meest wordt geregrurgiteerd, lijkt het te leveren met enige legitimiteit, en dat is absoluut de situatie met het geheim rond de mogelijkheid van een kleine iPad -eenheid.

De op Taiwanese gebaseerde website, Digitimes, is een dergelijke publicatie die routinematig rapporten publiceert die voorspellingen doet en verschillende bronnen citeert die altijd bekend zijn met de internals van Apple. Historisch gezien zijn ze voornamelijk getroffen en hebben ze gemist met hun claims, maar hebben absoluut een groot voldoende slagingspercentage om rente te rechtvaardigen die wordt betaald. De huidige van de website verklaart dat Apple zich voorbereidt op het productieproces van het maken van een iPad van 7,85 inch, beginnend in kwartaal 3 van 2012 en aan de markt komt tegen het einde van het jaar.

De vermeende miniatuur iPad is niets nieuws, we horen al geruime tijd geruchten met betrekking tot een product van deze aard, maar tot nu toe leek het tot nu toe vredig te zijn geweest. De digitimes -post verklaart dat werkende monsters van de gadget al aan Apple zijn verstrekt en zelfs in een voorgestelde prijsstructuur is verstrekt:

Makers in de iPad-supply chain van Apple zijn begonnen met het verstrekken van monsters van 7,85-inch iPads voor verificatie, waarbij de volumeproductie waarschijnlijk op zijn vroegst in het derde kwartaal van 2012 begint, volgens marktbronnen.

De kosten van de 7,85-inch iPad zullen waarschijnlijk worden ingesteld op US $ 249-299, gezien het feit dat Apple naar verwachting een 8 GB iPad 2 zal vrijgeven voor US $ 349-399, en de kosten van de 16 GB iPad 2 heeft verlaagd tot US $ 449, de bronnen opgemerkt.

Het rapport speculeert dat de introductie van een ‘iPad Mini’ Apple in staat zou stellen om te strijden tegen Amazon en hun Kindle-beëindiging die beschikbaar is in 7-inch en geprijsd rond de $ 199. Barnes & Noble hebben ook een gadget van vergelijkbare grootte, evenals een kostenvariëteit waar Apple ook mee zou willen strijden. We zouden het niet voorbij Apple plaatsen om zowel met Amazon als Barnes & Noble te willen strijden, maar met het fenomenale succes van de iPad gezien die lancering lijkt het een bijna onnodige taak om te kampen met wat al als minder wordt beschouwd Capabele apparaten.

Wanneer het betrekking heeft op Apple -producten, zijn er complete vreemde dingen gebeurd en denken aan dit is een gerucht dat gewoon niet zal verdwijnen en geniet van deze ruimte.

Misschien wil je ook inspecteren:

Dit is hoe een 7-inch iPad eruit zou zien in vergelijking met zijn grotere broer of zus van 9,7 inch [afbeelding]

Apple kondigt iPad 3 media -evenement aan voor 7 maart in San Francisco

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *