We zijn er dol op wanneer apps gratis gaan, zelfs als het slechts voor een korte periode is als onderdeel van een soort promotie. Ongeacht de motivatie voor de ontwikkelaar, het is nooit een slechte zaak als app -kopers de kans krijgen om iets voor niets te krijgen.

Daarom vertellen we iedereen die zal luisteren elke keer dat we een handvol apps tegenkomen die gratis zijn gegaan, maar eerder een prijs zouden hebben geboden, ongeacht hoe groot of hoe klein dat is geweest.

Dus, zonder verder oponthoud, hebben we hier nog een handvol en we gaan je over hen vertellen.

Eenvoudig genoeg, niet?

Pac-Man Pals ($ 2,99-Gratis / iPhone en iPad)

Het is Pac-Man, maar in een game-setting die niet helemaal zoals de game is die we allemaal opgroeiden en het op iOS staat. Wat is er niet leuk, vooral nu is het gratis!

Demolition Master: Project implodeert alles ($ 0,99 – gratis / iPhone)

Een andere game, sloopmeester omvat het opblazen van verschillende gebouwen op verschillende locaties. Als je jezelf altijd als een sloopexpert verbeeldde, wil je dit krijgen voordat de prijs weer op gaat.

Ren niet met een plasma -zwaard ($ 1,99 – gratis / iPhone en iPad)

Wijs advies inderdaad. Het is ook een leuk spel. Een hardloper die meer dan een knipoog biedt naar sci-fi-films uit het verleden, deze game is leuker dan ooit echt het recht heeft te zijn.

Flick Champions Winter Sports ($ 0,99 – gratis / iPhone en iPad)

Als het koude weer buiten je wenst om wat wintersporten te wensen, dan heeft deze game je gedekt zonder je in alle minuten te verzanden die dergelijke spellen iets minder dan leuk kunnen maken.

Moment ($ 0,99 – gratis / iPhone en iPad)

Fitness -apps zijn op dit moment allemaal woede, en deze heeft het unieke kenmerk van het toestaan ​​van een gezin om al hun bewegingsgegevens op één plek te bewaren. Elke ouder vraagt ​​zich af hoeveel zijn videogame-liefhebbende kinderen daadwerkelijk bewegen, is hier misschien in geïnteresseerd!

Er zijn een aantal geweldige games en een nuttige app te krijgen hier mensen, zelfs tegen hun oorspronkelijke prijzen. Als ze gratis zijn, is er echt geen goede reden om ze vandaag niet te downloaden!

Alle bovengenoemde apps zijn rechtstreeks beschikbaar om te downloaden vanuit de App Store.

OPMERKING: deze apps zijn slechts voor een beperkte tijd gratis beschikbaar. Download ze zo snel mogelijk, omdat dergelijke deals gewoonlijk niet langer dan 24 uur na het posten duren.

Bekijk onze iPhone Apps Gallery en iPad Apps Gallery om meer apps voor uw iPhone en iPad te verkennen.

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina leuk vinden om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *