Je kunt niet alle mensen niet tevreden stellen, maar het lijkt erop dat Apple’s nieuwe MacBook Pro’s 2018 een relatief geweldige tijd doen. Naast de nieuwste statistieken zullen niets doen om dat te beschadigen.

Geekbench 4-scores tonen aan dat de nieuwe MacBook Pro-ontwerpen van Apple 12% tot 15% aanbieden aan prestaties met één kern ten opzichte van de modellen van vorig jaar, met nog veel betere cijfers die worden gemaakt voor multi-core prestaties.

Het is buitengewoon onwaarschijnlijk dat Apple ooit de kans zal maken om de MacBook Pro Variety ‘s nachts enorm te upgraden. Dus, rekening houdend met dat, wat we worden gebruikt om echt te krijgen, zijn incrementele boosts en verbeteringen op jaarbasis. Niet iedereen zal elke twaalf maanden cyclus een gloednieuwe MacBook Pro kopen, maar de hoop is dat tegen de tijd dat ze dat doen, de variëteit zowel is gewijzigd als verbeterd voldoende is om een ​​grote verbetering te zien.

Deze nieuwste statistieken tonen aan dat de MacBook Pro in slechts de afgelopen twaalf maanden echt een aanzienlijke stap vooruit heeft gezet en een relatief grote verbetering van het jaar biedt ten opzichte van de equivalente 2017-modellen.

De cijfers zijn uiterst interessant en motiveren vanuit een multi-core perspectief. De Geekbench 4-scores tonen een verbetering van een multi-core score van 22.439, wat overeenkomt met een verbetering van 44,3%, gescoord op de 15-inch 2,9 GHz Six-Core Intel Core i9-processorontwerp van dit jaar met inbegrepen turbo boost met een boost GHz vergeleken met het best beschikbare model van vorig jaar.

Resultaten voor de 13-inch variant van de MacBook Pro van dit jaar vertonen ook vergelijkbare verbeteringen, met een 13-inch 2,7 GHz quad-core Intel Core i7-processor Turbo stimuleerde maar liefst 4,5 GHz met een multi-core score van 17.557 vergeleken met de laatste Jaar 9.550. Dit vertegenwoordigt een verbluffende toename van 83,8%.

John Poole, de maker van Geekbench, is van mening dat de opmerkelijke prestatieboosts gedeeltelijk kunnen worden geassocieerd met de extra kernen, hogere turbo -boostfrequenties, evenals de waarheid dat Apple de nieuwe MacBook Pro -ontwerpen heeft verplaatst naar het gebruik van DDR4 RAM. Dit is allemaal extreem positief voor de consument die mogelijk fascinerend is in het overstappen op de nieuwe MacBook Pro van een ouder model, of in handel in iets als een lucht voor iets A met een beetje meer kracht en prestaties.

Het is echter vermeldenswaard dat de prestaties zullen variëren van apparaat-tot-apparaat en dat de geekbench-resultaten niet altijd een weerspiegeling zijn van real-world prestaties wanneer de machine is verpakt met apps en andere persoonlijke installaties .

(Via: MacRumors)

Misschien wil je ook inspecteren:

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 op iPhone X, 8, 7 met behulp van Electra, hier is precies hoe [gids]

Downgrade naar iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 ipsw download en jailbreak met behulp van electra nu mogelijk

Jailbreak iOS 11.4.1 op iPhone X door te downgraden naar iOS 11.4 Beta 3, hier is hoe

Downgrade iOS 11.4.1 naar oudere firmwareversie op iPhone of iPad [How-To Tutorial]

Download iOS 11.4.1 laatste IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad

Download iOS 12 Beta 3 configuratieprofielgegevens zonder designeraccount

Download iOS 12 Beta 3 IPSW -links & ingesteld op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *