We hebben de afgelopen maanden een overvloed aan iPhone 6 -ideeën gezien, evenals met de consensus dat Apple aanzienlijk groter zal worden met zijn volgende hardware Upgrade, de meeste ontwerpers hebben geëxperimenteerd met nieuwe type factoren. Er is geen afwijzing dat de esthetiek van de iPhone geen uitstekend aanbod van de iPhone 4 heeft gewijzigd, en als zodanig hebben we ideeën gezien op basis van de iPad Air, iPod Touch, evenals zelfs de iPhone 5C. Maar nu heeft bewoner ontwerper Martin Hajek een intrigerende reeks renders bedacht op basis van de vaak vergeten iPod Nano.

Vóór de opkomst van de iPhone in 2007 was de iPod Nano nogal een groot probleem. Veel kleiner en lichter dan de full-size iPod, het flashgeheugen betekende dat het misschien weinig blijft terwijl het de gevreesde klikken vermeden die moeilijke schijfstoring betekenden. Maar omdat de iPhone, evenals vervolgens, de iPod touch, is de nano echter verschenen als een beetje een verloren product, waarbij veel verschillende typefactoren worden afgehandeld terwijl hij in de duisternis van het familielid glijdt.

Maar Hajek, die eerder een uitstekende Apple-idee heeft ontworpen, heeft de Nano een mini-revival gegeven met dit intrigerende iPhone 6-concept. Zoals vrij veel elk idee waar we de laatste tijd op zijn behandeld, heeft het een 4,7-inch display, wat we verwachten van de kleinere van twee nieuwe iPhone-modellen. De grotere configuratie kan ondertussen een ~ 5,5-inch paneel inpakken, maar beide worden verwacht dat ze een vergelijkbare typefactor behouden en bijna vergelijkbare technische specificaties.

De schermgrootte niet de meest opmerkelijke functie hier, echter, met de nano-achtige vorm en stijl overal duidelijk. Als er iets is, lijkt het extreem erg op een Sony Xperia-handset, evenals hoewel het niet de slechtst uitziende verscheidenheid aan gadgets ter wereld is, zou het zeker een stap terug vertegenwoordigen voor Apple als het de vierkante aanpak zou volgen.

Dat gezegd hebbende, we hebben gezien over voldoende gebogen-rear-panel iPhone 6-ideeën om ons een leven lang mee te gaan, en het is geweldig om iets nieuws te zien gezien de tafel. Desalniettemin neemt dit nogal generieke oppervlak een paar van de aantrekkingskracht weg, evenals finesse waar de iPhone uiteindelijk synoniem is, evenals zo, terwijl we van specifieke elementen van de nano -look houden, hopen we ook dat Apple’s eigen plannen zijn enigszins anders dan dit.

(Bron: iPhoneclub.nl [Google Translate])

Misschien wil je ook inspecteren:

iPhone 6-idee heeft een subtiel afgerond display, iPad Air-achtige stijl [Video]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *