Enorme Fresnel-lens is schadelijk

Hier is een interessante en vrij gevaarlijke, gebruik voor die oude grote tv-tv’s die vaak worden opgemerkt voor volledig gratis op Craigslist. Met de lens van de oude tv ingebouwd in een verstelbaar houten frame, was [Grant] in staat om een ​​stapel penningen te smelten, snel hout verbranden, smeltvlekken in beton, en dienen zijn familie een gekookt ei … cool.

Projectie-toewijzing-app helpt bij het maken van hologram zoals prestatietoneel

[Aimino] gebruikte een iPad, een mobiele projector en een mugscherm om een ​​trippy hologram zoals fase te maken. Het lijkt in het begin misschien niet veel, maar het is eigenlijk een vrij interessant effect. Het bekijken van de video maakt me af wat andere toepassingen in de nabije toekomst kunnen hebben.

‘S Werelds sterkste magneet

Voor een kostprijs van meer dan $ 14 miljoen dollar en wegen in 35 ton, is de 45 Tesla Hybrid de sterkste DC-magneet op aarde. Het is krachtig genoeg dat de filmplooi niet eens veilig zou kunnen binnenkomen om er beeld van te nemen. Meer dan de helft van hun videocamera-tapes werden schoon gewist, net tijdens het in dezelfde faciliteit dat het herbergt!

Virtuele lichaamsstoel gebruikt 4 van onze 5 zintuigen

Gemaakt in de hoop om een ​​VR-ervaring aan te bieden voor senioren met mobiliteitsproblemen die niet langer de wereld kunnen reizen, het IKEEI-laboratorium van Tokyo Metropolitan University presenteert de tentoonstelling ‘Virtuele lichaam’. Inbegrepen zijn een 3D-monitor, een paar hoofdtelefoons, een ventilator om briesjes te maken en geuren te spreiden, een stoel die beweegt en trilt en voetpedalen verplaatst.

Iron Man Laser Gauntlet Pops Ballonnen met gemak

Als je een Iron Man-fan bent met wegwerpinkomen, wil je misschien deze functionele Full Metal Laser Gauntlet bekijken. Gebouwd vanaf nul met behulp van geen blauwdrukken of gidsen, [Anselmofanzero] verkoopt ze voor ongeveer $ 3k USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *