Apple heeft mogelijk zijn nieuwe iPhones 2018 gekregen en Apple geniet van de deur, hoewel we nog steeds wachten op De iPhone XR, maar er wordt nog steeds verwacht dat het een andere Apple -ventilatieopening is voordat het jaar ten einde gaat.

Het slimme geld is dat het evenement deze maand op een gegeven moment gebeurt, met nieuwe iPad -profs heel erg in het middelpunt van de belangstelling, hoewel er ook naar nieuwe Macs zijn gerucht. Nieuwe informatie over die iPad -profs is vandaag beschikbaar gesteld dankzij de beruchte ‘bronnen die bekend zijn met de ontwikkeling’ van de nieuwe apparaten.

Veel van wat de nieuwe bronnen zeggen bevestigt wat we al hadden vermoed of verzameld van iOS 12.1 Beta -software, maar het is altijd goed om deze dingen een beetje uit te werken. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de hoogtepunten.

Face ID

Net zoals al maanden geruchten, zullen de nieuwe iPad Pro -tablets inderdaad gezicht -ID hebben ingebouwd en ja, ze zullen prima in orde werken in zowel landschap als portret, hoewel, interessant, niet ondersteboven. We hebben nu ook geruchten dat er geen inkeping op de iPad zal zijn.

Externe displays

Net zoals is gesuggereerd door Steve Troughton-Smith, zal Apple blijkbaar iPad Pro-gebruikers een manier geven om 4K HDR-inhoud uit te voeren naar externe monitoren door middel van USB-C, met een nieuwe vermelding in de instellingen-app die host speelt naar de resolutie en Helderheidsopties beschikbaar zodra een secundair display is bijgevoegd.

Appelpotlood

Er zal een geheel nieuw Apple -potlood worden gelanceerd voor de nieuwe iPad Pro, zonder de twee in Koop fysiek te verbinden om ze te koppelen. In plaats daarvan wordt een nabijheidsinstelling gebruikt als die gebruikt door AirPods en HomePod. Dit doet ons afvragen of het nieuwe Apple Pencil zal werken met oudere iPad -professionals of zelfs of oudere Apple -potloden met de nieuwe tablets zullen werken.

Magnetische connector

Een nieuwe magnetische connector zal deel uitmaken van de bijgewerkte iPad Pro -line -up, specifiek gemaakt voor het koppelen van accessoires. De nieuwe connector staat aan de achterkant van de iPad en zal worden gebruikt voor dingen zoals toetsenborden en andere externe accessoires.

Meerdere modellen

Dit is interessant, met de modelnummers die suggereren dat we twee iPad -professionals in twee maat opties zullen zien voor zowel WiFi- als cellulaire configuraties. De modelnummers voor de wifi -modellen van de nieuwe iPad Pro zijn iPad8,1, iPad8,2, iPad8,5 en iPad8,6. Ondertussen zijn de mobiele modellen iPad8,3, iPad8,4 en iPad8,7 en iPad8,8.

(Bron: 9to5Mac)

Misschien wil je ook kijken:

iOS 12.0.1 Release -opmerkingen, wijzigingen, veiligheidsinhoud gedetailleerd door Apple

Download: iOS 12.0.1 IPSW -links, OTA -update voor iPhone en iPad uitgebracht

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *