U kunt nu iOS 13.2 Beta 3 downloaden als een IPSW -bestand of als een profielbestand voor OTA -update. Apple heeft ook iPados 13.2 Beta 3 uitgebracht voor alle compatibele iPads. hier zijn de details.

Het is eerlijk om te zeggen dat Apple op dit moment probeert meerdere platen te draaien. Het bedrijf heeft op dit moment verschillende productie- en pre-release-tracks voor iOS 13 en iPados 13 betreft.

Deze specifieke release valt in de laatste en biedt geregistreerde ontwikkelaars de kans om het volgende bètazaad van iOS 13.2 en iPados 13.2 in handen te krijgen. Dit is niet alleen een gelegenheid om te testen dat elke build stabiel is vanuit een systeemperspectief, maar ook om hun eigen producten en diensten te testen tegen de nieuwste bèta.

Ontwikkelaars zijn klanten van Apple, maar die ontwikkelaars hebben ook hun eigen klanten om voor de keten te zorgen en moeten ervoor zorgen dat iOS 13.2 en iPados 13.2 absoluut kogelvrij zijn. Of begrijp minimaal wat mogelijk kan worden verbroken, zodat ze kunnen proberen een oplossing in hun eigen producten te vinden of de domino-schade veroorzaakt wanneer iOS 13.2/iPados 13.2 live gaat.

iOS 13.2 introduceert een hele reeks nieuwe emoji -personages die oorspronkelijk in juli van dit jaar werden bekeken. De software bundelt ook in een nieuwe Emoji -picker -ervaring die de mogelijkheid uitbreidt om emoji te selecteren met een andere huidskleur. De software bevat ook enkele wijzigingen in de gebruiker over hoe Siri-opnames worden afgehandeld en er is zelfs een nieuwe manier om Siri-geschiedenis volledig te verwijderen vanuit de instellingen-app. Apple heeft ook enkele gebruikersvoorkeuren vanuit de instellingen -app gebracht en ze rechtstreeks in de camera -interface geplaatst, zoals de mogelijkheid om de resolutie en FP’s van de camera te wijzigen.

Als deze release iets is dat je fantasie kietelt, ga dan de release nu op je compatibele iPhone/iPad als een OTA -update via instellingen> Algemeen> Software -updatesectie van het apparaat zelf of als een IPSW -bestand van ontwikkelaar.apple.com. . Als u het laatste kiest, moet u een ietwat uitgebreider proces doorlopen om het te installeren. Zoals altijd is het kiezen van de OTA -optie de snellere en efficiëntere optie als u het nu gewoon op uw apparaat wilt.

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 13.1.3 Update: beveiligingscontentfixes, patches gedetailleerd door Apple

Downgrade iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 naar iOS 13.1.2, hier is hoe

Checkra1n iOS 13.1.2 Jailbreak op basis van CheckM8 Exploit ‘Aangekondigde’

Download: iOS 13.2 Beta 2 IPSW -links, OTA -update samen met iPados 13.2 Beta 2 vrijgegeven

Download: iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

Beste iPhone 11, 11 Pro Max Case met slanke, portemonnee, ultradunne ontwerp? Hier zijn onze topkeuzes [lijst]

iPhone 11/11 Pro Max -schermbeschermer met gehard glas: hier zijn de beste

Installeer WhatsApp Web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13.1

Jailbreak iOS 13/13.1 Statusupdate [continu bijgewerkt met de laatste info]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *