Motorola heeft onlangs de nieuwste smartphone in de Moto X -serie van het bedrijf geïntroduceerd. De Moto X -serie van Motorola was de vlaggenschipreeks tot vorig jaar toen het bedrijf onthulde dat de Moto Z -serie uiteindelijk de vlaggenschipreeks van het bedrijf werd. Ook zag de Moto X -serie geen nieuwe telefoon die in 2016 werd uitgebracht vanwege de introductie van twee nieuwe telefoons in de Moto Z -serie. Nu heeft het bedrijf de 4e generatie van de Moto X -smartphone gelanceerd die de Moto X4 is. De Moto X3 werd in 2015 geïntroduceerd als de vlaggenschiptelefoon van Motorola.

Nu bevat de Moto X4, exact hetzelfde als de Moto Z2 -kracht, eveneens een dubbele cameraconfiguratie aan de achterkant en de stijl van de Moto X4 voelt premium. De gadget is ontwikkeld met glas aan de voorkant naast rug. In termen van de specificaties van de telefoon, het Moto X4 A 5,20-inch touchscreen-scherm met een resolutie van 1080 pixels in 1920 pixels met een PPI van 424 pixels per inch. De Moto X4 wordt aangedreven door een 2,2 GHz Octa-Core Qualcomm Snapdragon 630-processor en bevat 3 GB RAM. De telefoon verpakt 32 GB interieuropslag die tot 200 GB kan worden verbreed via een microSD -kaart.

Zoals we eerder hebben vermeld, bevat de gadget een dubbele cameraconfiguratie die 12MP dubbele auto-focuscamera is, evenals een 8MP-camera voor ultra-brede opnamen. Aan de voorkant heeft de gadget een 16MP -camera. De smartphone draait op de nieuwste Android 7.1.1 Nougat en de batterij op de gadget is een 3000 mAh niet-verwijderbare.

Mis niet: download Huawei Honor 8 Lite Stock Wallpapers

Moto X4 Stock Wallpapers

Motorola heeft de Moto X4 uitgebracht op de wereldwijde markten en de smartphone wordt al aangeboden in de Verenigde Staten. We hebben nu de officiële achtergronden die zijn opgenomen door Motorola op de nieuwste Moto X4.

Wat de achtergronden betreft, is er maar één standaard wallpaper dat op de telefoon wordt opgenomen wanneer u het apparaat eerst eerst opstart. Het standaardbehang van de Moto X4 komt echter met een resolutie van 2048 x 1820 pixels, wat geschikt is voor de meeste gadgets met Quad HD -resolutie. We hebben het achtergrond hieronder verbonden, zodat u het kunt bekijken. Als u het wilt downloaden, kunt u dit doen door het gedeelte Downloadlinks te bezoeken.

Download links

Moto-x4-stock-wallpaper.zip | Spiegel

Ook download: download Moto Z2 Force Stock Wallpapers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *