Als u al uw apparaten opgeladen houdt terwijl u in een auto bent, kan een geweldige manier zijn om de angst voor de batterij te vermijden wanneer Je bent weg van huis. Maar wat als je veel apparaten hebt of gewoon veel kracht nodig hebt? De Bestek 200W Power Inverter heeft u gedekt en deze is beschikbaar voor slechts $ 16,09.

Normaal gesproken kost deze stroomomvormer ongeveer $ 23, maar als u de speciale kortingscode invoert bij het uitchecken, zal deze prijs verlagen tot een behoorlijk ongelooflijke $ 16. U moet ook de kortingscoupon op de pagina knippen voor maximale besparingen.

Koop: Bestek 200W Power Inverter van Amazon: $ 16.09 met code 20BSRMZ5 en korting op de pagina op de pagina | Oorspronkelijke prijs: $ 23

3-in-1 ontwerp: gecombineerde 2 AC-stopcontacten, sigarettenaansteker en 4 USB-opladen in één compact ontwerp, meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Auto DC Socket

Met deze Power Inverter kunt u de 12V -uitvoer van uw auto omzetten in een hele verzameling poorten voor het opladen van dingen. Je krijgt ook een paar AC -stopcontacten, nog een 12V -outlet en vier USB -poorten. Dat alles komt op een tv -televisie met drie voet stroomtelevisie die het gemakkelijk maakt om dit ding overal in uw auto te plaatsen, ongeacht de Source 12V -stopcontact.

Ook voor de veiligheid wordt gezorgd. Er is een zekering van 30 ampère ingebouwd en er zijn bescherming tegen overbelasting, oververhitting, overspanning en kort-circuiting ingebouwd in de omvormer ook.

Als u enige tijd in een auto doorbrengt en iets moet voeden, is dit een geweldige toevoeging aan uw reiskit. Je zult nooit iets zonder sap hebben als je het opnieuw nodig hebt.

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 13 Beta 3 IPSW -links, OTA -profielupdate samen met van iPados 13 Beta 3

Download iOS 13 Beta 3 -profiel zonder UDID / Developer -account, hier is hoe

Download: iOS 13 Beta 3 17A5522G IPSW Links, OTA Herziene update vrijgegeven aan Devs

Jailbreak iOS 12.2 Gebruik van UNC0ver 3.3.0 IPA

Installeer WhatsApp -web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & installeer op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *