populaire accessoire maker Twaalf South heeft aangekondigd zijn nieuwste product heeft aangekondigd. The Staygo genoemd, de nieuwe draagbare USB-C-hub neemt de Dongles die mensen meestal gebruiken met hun Mac-notitieboekjes en voegt ze toe aan een enkele hub.

Apple weigert berucht om talloze poorten op te nemen op zijn nieuwste Mac-notebooks, waardoor ze meestal slechts een paar USB-C-gaten achterlaten om kabels te vullen. Dat houdt dan in dat dongles heel erg de aankoop van de dag zijn, tenzij je twaalf South’s nieuwe Staygo Hub hebt.

Door het Staygo op een USB-C-poort aan te sluiten, krijgt u een Passthrough USB-C-poort, drie USB-A-poorten, HDMI-, MicroSD- en SD-kaartsleuven en Gigabit Ethernet. Dat zou veel van de dongles moeten dekken die mensen meestal moeten meenemen in aankoop om die USB-C-poorten functioneel te maken.

De hub zelf is rond de grootte van een conventionele iPhone, waardoor het geschikt is om in een tas te gooien en te gebruiken wanneer dat nodig is. Het wordt ook geleverd met een eigen 1m -kabel, met een kortere kabeltelevisie die ook beschikbaar is voor die tijden waarin iets minder lang nodig is.

Als u een Mac -notebook -eigenaar bent, dan is dit zeker iets dat een verschil kan maken voor uw leven. Als dat goed voor je klinkt, kun je er nu een ophalen in ruil voor je $ 100. Dat klinkt misschien duur, maar als je het vergelijkt met de kosten van een paar Apple Dongles, is het echt niet zo slecht.

Koop: Twaalf South Staygo: $ 99,99

Misschien wil je ook kijken:

Download iOS 12.4 laatste IPSW -links en OTA -update voor uw iPhone of iPad

iOS 12.4 Finale release -opmerkingen, changelog en functies die u moet weten over

Download iOS 13 Beta 4 IPSW -links, OTA -profiel samen met die van iPados 13 Beta 4

iOS 13 Beta 4 profielbestand downloaden zonder udid / ontwikkelaarsaccount, hier is hoe

iOS 13 Beta 5 / Public Beta 3 Download Releasedatum Verwachting

Jailbreak iOS 12.2 Gebruik van UNC0ver 3.3.0 IPA

Installeer WhatsApp -web op iPad dankzij iOS 13 en iPados 13

100+ iOS 13 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Hoe iOS 13 / iPados 13 Beta te downgraden naar iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13, iPados -compatibiliteit voor iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

Download iOS 13 Beta 1 IPSW -links & installeer op iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Je kunt ons volgen op Twitter of Instagram, en zelfs leuk vinden om onze Facebook -pagina te houden om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *