Tihmstar, de hacker die pas onlangs ieders interesse heeft gekregen na het vrijgegeven JailbreakMe 4.0 voor 32-bits gadgets met iOS 9.1 tot 9.3.4 heeft nu naar Twitter gebracht om zijn meest te plagen zijn meest te plagen om zijn meest te plagen zijn meest Twitter huidige werk.

In een tweet die anders deed dan het aanbieden van een screenshot, zien we een iPhone die Cydia draait met een bijzonder cruciaal ding dat op het scherm wordt weergegeven – het iOS -versienummer. Als wat er boven boord staat, en we zien geen reden om dat niet te zijn, dan hebben we misschien een iOS 10.3.3 -jailbreak onderweg.

De foto die de potentiële jailbreak overtreft, is van een iPhone 5, wat kan suggereren dat de jailbreak nog een 32-bit affaire is die niet geweldig is voor degenen die nieuwere hardware brengen. Ongeacht of dit beperkt is tot oudere gadgets, is de waarheid dat een jailbreak voor iOS 10.3.3 op enigerlei wijze naar de buurt kan betrekking hebben. Tihmstar heeft ongetwijfeld veel ervaring met het maken van dergelijke jailbreaks, en als een foto als deze openbaar is gemaakt, dan zien we een zeer beetje reden om de geloofwaardigheid ervan in twijfel te trekken.

Terzijde, 32-bits gadgets zoals de iPhone 5 en levendige iPhone 5c zijn alleen maar compatibel met iOS, evenals het opnemen Twee gadgets zullen voor altijd jailbroken worden met Apple, zeer onwaarschijnlijk dat ze werken om een ​​reparatie te publiceren voor die gadgets alleen.

Er is de laatste tijd veel gepraat over de vraag of de wereld van jailbreaking achteruitgaat. De release van jailbreaks zoals dit moet een methode gaan om dat gesprek te houden, maar het is van het programma cruciaal om te onthouden dat dit een oude versie van iOS is op een oude iPhone. Het is echter echter uitstekend.

Misschien wil je ook inspecteren:

iOS 11.2.1 / 11.2 Jailbreak ongebonden is effectief bereikt

iOS 11.2.5 Beta 1 wijzigingen, release -notities en changelog -details die u moet begrijpen

Download: iOS 11.2.5 Beta 1 IPSW -links, OTA -update uitgebracht voor iPhone en iPad

iOS 11.2.1 Release Notes / Changelog: hier zijn allemaal nieuwe wijzigingen

Download iOS 11.2.1 IPSW -links en OTA -update met belangrijke oplossing

Download iOS 11, 11.2, 11.1.2 Links & ingesteld op iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Downgrade iOS 11 / 11.2.1 tot 11.1.2 op iPhone of iPad [How-To Guide]

Jailbreak iOS 11/11.2.1 / 11.1.2 op iPhone en iPad [Status Update]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *