Hier is een aantal fascinerend nieuws verbonden aan iMac evenals iOS 4. Hoe talrijk van jullie geloofde dat iOS 4 beperkt is tot de iPhone, iPod touch en iPad alleen? We gebruikten om hetzelfde te geloven, maar lijkt op alles wat gaat veranderen. Apple is van plan om iOS te verzenden met zijn volgende iMac Revitalize met een touchscreen-display.

Er gaat een gerucht rond in het wild dat Apple iMac een enorme vernieuwing kan bieden, in termen van scherm, met name met een multitouch -schermpaneel. Maar dat is het niet, de geheel nieuwe iMac wordt uitgevoerd op Mac OS X en wanneer de persoon overstaat naar de touchscreen-modus, zal het besturingssysteem schakelen naar iOS van OS X. Voor ogen de werking van een aanzienlijk touchscreen iMac met iOS , lijkt best geweldig! Laten we zo goed wachten en precies zien hoeveel dit waar is. [via TechCrunch]

Misschien wil je ook inspecteren:

Apple om 22-inch multitouch iMac uit te brengen?

Apple om high-definition HDMI Macs te introduceren met Blu-ray?

Je kunt me op Twitter naleven of deelnemen aan onze Facebook -fanpage om jezelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google en Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *