Firefox is een van de meest populaire webbrowsers voor smartphone- en desktop-apparaten. Hier zijn enkele geweldige Firefox -extensies voor Android die ik denk dat je het meeste moet halen uit Firefox voor Android.

Firefox heeft een paar koppen gehaald met de release van hun nieuwe en verbeterde webbrowser Firefox Quantum. De nieuwe Firefox op de pc is aanzienlijk sneller dan de oude en zelfs sneller dan Chrome. Je klikt erop en het is open. Chrome moet altijd op de achtergrond draaien om zo snel te zijn. Firefox gebruikt ook de meeste helft zoveel bronnen als chroom. Als u Firefox op de pc gebruikt, wilt u deze misschien op uw Android gebruiken om uw geschiedenis en bladwijzers gesynchroniseerd te houden.

Firefox op Android heeft ook een make -over gehad met de nieuwe foton -gebruikersinterface. Het beste van Quantum moet nog op Android aankomen, maar Firefox 57 is nog steeds een behoorlijk verbetering ten opzichte van de vorige versie. Het beste deel van Firefox is echter altijd extensies geweest.

Herinner je je de oude tijd dat mensen Internet Explorer gebruikten? Firefox kwam met dit idee van browservertensies en het veranderde alles. Firefox heeft ook zijn extensies op Android gebracht. Hoewel het niet de enige browser op Android is die extensies ondersteunt, is het de enige die een substantiële bibliotheek met extensies heeft om zinvol te zijn. Dat betekent ook dat het de juiste voor u vindt, iets moeilijker is. Dus hier zijn 5 must-have firefox-extensies voor Android die u meteen moet installeren.

1. Google Search Fixer

Als u Google -zoekopdrachten op Firefox voor Android hebt uitgevoerd, weet u hoe verschillend de zoekopdracht eruit ziet dan wanneer het wordt gedaan met Chrome. Zo niet, kijk dan gewoon naar de bovenstaande screenshots. Dit gebeurt waarschijnlijk omdat Firefox een Gecko -browsermotor gebruikt in plaats van knipperen, die chroom en alle andere populaire webbrowsers op Android -gebruik. Google Search Fixer overschrijft “De gebruikersagentreeks gepresenteerd aan Google-zoekpagina’s om de zoekervaring te ontvangen die aan Chrome wordt getoond.”

Google Search Fixer

Moet lezen
Hoe CPU en GPU -gebruik op Android te controleren

2. Ghostery

Voor degenen die zich zorgen maken over privacy, heeft Firefox al nogal wat functies om u te winnen. Maar Ghostery gaat nog een stap verder. Ghostery “Hiermee kunt u trackers bekijken en blokkeren op websites die u bladert en uw gegevens anonimiseert met het verbeteren van anti-tracking-technologie.” Het blokkeert ook advertenties en versnelt de laadtijden van pagina’s als een toegevoegde bonus. Wanneer je wordt geïnstalleerd, zie je een kleine drijvende cirkel in de rechteronderhoek van de browser wanneer je een website bekijkt, met een nummer dat het aantal trackers aangeeft. U kunt erop tikken om het uit te breiden en meer details te zien. U kunt ook op de menu-knop met drie stoten klikken en Ghostery selecteren om deze te beheren.

Ghostery

3. Adblock Plus

Natuurlijk houdt niemand van advertenties, maar ze zijn een noodzaak voor websites zoals de onze. Maar we geloven wel dat het de keuze van een gebruiker zou moeten zijn, of hij of zij advertenties wil zien. Als men de inhoud op een website leuk vindt, wil hij deze waarschijnlijk ondersteunen door de adblocker uit te schakelen. Maar in andere gevallen zijn advertenties gewoon hinderlijk, vooral die pop-ups en omleidende advertenties die gebruikers wegleiden. Als je Ghostery hebt geïnstalleerd, wil je dit misschien overslaan, maar niet iedereen is zo bezorgd over trackers. Adblock Plus heeft geen introductie nodig. De naam zegt wat het doet en miljoenen gebruikers zullen instaan ​​dat het het beste doet.

Adblock Plus

Lees ook
Bescherm uw online privacy met Firefox Focus

4. Eenvoudige nachtmodus voor kwantum

Een van de beste dingen van browservertensies is dat u niet afhankelijk hoeft te zijn van de browserontwikkelaars om een ​​functie toe te voegen. Er zijn zoveel andere ontwikkelaars wereldwijd die waarschijnlijk op dezelfde pagina staan ​​als jij. Degenen die ‘s nachts op een website bladeren en dachten: “Hé, het is te helder”. Behalve, in hun geval gingen ze gewoon door en creëerden ze een browserverlenging om de nachtmodus naar hun favoriete browser te brengen. Eenvoudige nachtmodus ziet er niet noodzakelijkerwijs stijlvol uit wanneer het wordt ingeschakeld, maar het helpt zeker. Hyperlinks verschijnen in felgroen en de achtergrondkleuren zijn allemaal puur zwart geworden, ongeacht de website die u bekijkt.

Eenvoudige nachtmodus voor kwantum

Mis het niet
Beste en snelste Android -webbrowsers in 2019

5. SaveFrom.net Helper All-In-1 / YouTube Downloader

Ik ken zoveel mensen die toegewijde apps op hun Android -apparaten hebben geïnstalleerd, alleen om YouTube -video’s te downloaden. Zeker, de YouTube -app stelt gebruikers nu in staat om video’s te downloaden, maar het geeft u niet het daadwerkelijke bestand. En de downloads verdwijnen ook na een tijdje. Evenzo zijn er ook video -download -apps voor Facebook. Als u Firefox gebruikt, hebt u geen andere app nodig om video’s van websites te downloaden. Het enige dat u nodig heeft, is deze extensie met een zeer ongebruikelijke naam. De volgende keer dat u een YouTube -video bekijkt met Firefox, ziet u een downloadknop. Tik erop, selecteer de videokwaliteit en deze wordt gedownload naar uw downloadmap. Het is zo simpel.

SaveFrom.net Helper All-In-1 / YouTube Downloader

Lees volgende
5 Android -browsers met donkere MOnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *