Paranoid Android is een populair op maat gemaakte ROM die een tijdje dood was. Het kwam echter terug in 2017, hoewel niet zo populair of beschikbaar als voorheen. Het ontwikkelingsteam werkt daar echter naar toe. In januari van dit jaar kondigden ze de bètaversie aan van een nieuwe paranoïde Android ROM op basis van Android Pie. Terwijl u wacht tot ze uw Android -apparaat ondersteunen, kunt u Paranoid Android 2019 Wallpapers van onderaf downloaden.

Paranoïde Android 2019 Wallpapers

We hebben paranoïde Android ROM -stock wallpapers gedeeld in 2017 en 2018. Vandaag hebben we zes paranoïde Android 2019 wallpapers. De resolutie van deze wallpapers is 1080 bij 2280 pixels. Daarom is de beeldverhouding 19,5: 9.

De paranoïde Android 2019 -achtergronden hebben de stijl van eerdere paranoïde Android -achtergronden met een belangrijke kleur en abstracte ontwerpen. Ze zijn allemaal gemaakt door de Zweedse ontwerper Hampus Olsson, dezelfde persoon die de wallpapers ontwerpt voor OnePlus -apparaten. De onderstaande afbeeldingen zijn gecomprimeerde JPEG’s die alleen worden aangegeven voor demonstratie, maar als u de full-sized premium stock wallpapers wilt, kunt u ze halen uit de links onder de afbeeldingen.

Download links

Paranoid-Android-2019-wallpapers.zip

Paranoïde Android 2019

In januari was de op Android Pie gebaseerde paranoïde Android -bèta alleen beschikbaar voor een handvol Xiaomi -apparaten. Dit waren de Xiaomi Mi 5, Mi 6, Mi 8, Mi Mix 2S en Poco F1. Er is later ondersteuning voor een paar andere apparaten toegevoegd. Dit waren Xiaomi Redmi Note 5 Pro, Sony Xperia X, Sony Xperia X Compact, The Vital Ph-1, OnePlus 6, OnePlus 6T, Xiaomi Mi A1 en Xiaomi Mi Pad 4.

Paranoïde Android 2019 Wallpapers zijn niet het enige nieuwe dat bij het taartgebaseerde ROM komt. Het brengt veel nieuwe functies en veranderingen met zich mee. De oplaadindicator van het vergrendelingsscherm geeft nu aan of het apparaat snel, normaal of langzaam oplaadt. Een andere nieuwe toevoeging is de zakmodus die de nabijheidssensor gebruikt om erachter te komen wanneer uw apparaat in uw zak zit. Het kan dus voorkomen dat het wakker wordt in uw zak vanwege toevallige aanrakingen, knoopdrukken, enz.

Geavanceerde herstartopties, nieuwe batterijstijlen en opties, veel meer hardwareknopbesturing, dubbele tap om op het vergrendelscherm te slapen, enz. Zijn allemaal toegevoegd. Er is ook gezicht ontgrendeld voor diegenen onder u die over vingerafdrukscanners zijn. Geen van deze functies is echter echt speciaal voor paranoïde Android en is al een tijdje aanwezig op andere ROM’s.

Februari (Beta-20190221) Changelog

Geüpgraded bronbasiscode naar LA.UM.7.3.R1-06700-SDM845.0.

OTS: INTREIDING User Hint Prompt System, gebruikt een snackbalkontwerp om de gebruiker om wijzigingen te vragen.

Batterijstijlen, introduceren verschillende batterijontwerpen en opties voor uw keuze. Beschikbaar bij instellingen → Batterij.

Pocket -modus, introduceert een modus die ontdekt wanneer uw apparaat op de zak staat en voorkomt dat het wakker wordt.

Snelle oplaadindicator (inclusief OnePlus -apparaten).

Snelle instellingen trekken met één vinger naar beneden.

Uitgebreide herstart.

Geïntroduceerde instellingen gereset voor PA -functies onder instellingen → Systeem → Reset -opties.

Tik op Dubbel om te slapen op keyguard (vergrendelingsscherm).

Volume lange druk om sporen over te slaan.

Volumepaneel links voor apparaten met linksvolumeknoppen.

Nieuwere en betere schermzoomniveaus.

Navigatiebalk schakel voor apparaten met hardwaretoetsen.

Hardwareknoppen Lichte ondersteuning.

Aangepaste statusbalkmeldingen per apparaat.

NFC -tegel is nu ingeschakeld in snelle instellingen.

Maart (Beta-20190308) Changelog

Geüpgraded bronbasiscode naar LA.UM.7.3.R1-06900-SDM845.0.

Auto-unlock toegevoegd gezicht.

Cafeïnetegel toegevoegd (bedankt lineageo’s).

Zoekcrash met vaste instellingen.

Gladheid verbeteringen.

Pocket Lock UI opgelost voor Notch -apparaten.

Dit vind je misschien ook leuk

ZTE Blade V10 Wallpapers (Full HD+)

Huawei Matebook X Pro 2019 Wallpapers

IMAC en iPad 2019 Stock Wallpapers

Wallpaper Changer voor Reddit – Wijzig wallpapers automatisch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *