Apple heeft twee gloednieuwe tv-advertenties met betrekking tot de iPad en de iPad Mini uitgezonden. De ene, getiteld “Alive”, probeert precies te laten zien hoe nuttig de iPad is voor taken die als voordelig worden beschouwd voor het dagelijks leven, zoals zoals onderwijs en lichaamsbeweging, terwijl de andere, “samen”, precies benadrukt hoeveel pleziergroepen van mensen kunnen zowel met het delen als multiplayer -apps en games krijgen.

Als er iets is, de advertenties, wanneer ze opnieuw de rijken en het diverse bereik van materiaal schetsen dat de App Store te bieden heeft, en hoewel de stijl van de advertenties enigszins verschilt van het typische proza, zijn er veel flitsen van superlatieven overal, Het type waarvan we gewend zijn om te horen van Cook, Schiller et al bij WWDC.

Met vrijwel 800.000 apps en games die worden aangeboden in de App Store, is het het materiaal dat Apple’s gadgets echt doet aanvinken, evenals hoewel de iDevice -advertenties van de Cupertino de neiging hebben zich te concentreren op de gizmo’s, is dit een praktisch pure gebeurtenis van de app Op te slaan. Of je nu een brainiac bent dat precies wilt vinden hoe het menselijk lichaam in fantastische detail werkt, als je de drums wilt ontdekken, of dat je gewoon terug wilt gaan en enkele foto’s wilt bewerken: daar is altijd een app voor.

Toch, nadat hij een reeks iPhone 5-advertenties had uitgebracht, werd het tijd dat de iPad een beetje veel meer zendtijd kreeg, vooral met het 128 GB-ontwerp dat net aan het full-sized selectie was toegevoegd. Ondanks de nadelen van een hoge kosten en het ontbreken van een netvliesscherm (onder andere tekorten) is een sterke interesse in de iPad Mini, en hoewel traditionalisten graag willen geloven dat de grotere gadget is Nog steeds het middelpunt, het is absoluut een unieke mogelijkheid dat deze twee binnenkort op iets van een gelijkmatige kiel kunnen worden verstrekt.

De iPad is in zijn korte levensduur meestal gezien als een gebruiksgadget voor gaming, op internet, sociaal netwerken, evenalszovoort. Dat verandert echter zeker als scholen, hogescholen, evenals bedrijven die de gadget willen gebruiken voor hun dagelijkse behoeften, evenals deze advertenties zullen de iPad echter alleen helpen om nog veel serieuzer te worden genomen bij zowel de eerder genoemde groepen als hun respectieve onderwerpen.

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *