Anker, door middel van Amazon, gebruikt zijn zeer populaire PowerCore II Power Bank aangeboden met een onmiddellijke korting van 16%. Door gebruik te maken van die deal zal geld in uw zak houden en tegelijkertijd maar liefst 10.000 mAh extra batterijcapaciteit in uw leven brengen.

Als u ooit de markt hebt verkend die probeert een batterij of een draagbare oplader te vinden, dan bent u waarschijnlijk het prachtige PowerCore II -bereik tegengekomen. Anker -hardware en accessoires worden door veel meer dan 30 miljoen mensen wereldwijd gebruikt en worden door individuen over de hele wereld vertrouwd om de klus te klaren op hetzelfde moment als het gebruik van een uitzonderlijke waar voor uw geld. Met dit soort deals wordt die waar voor uw geld exponentieel gestimuleerd.

Het accessoire zelf procedures in slechts 3,8 x 2,4 x 0,9-inch en weegt slechts 195 gram. Uit die metingen kunt u meteen zien dat u een bruikbaar product krijgt dat ook erg licht, draagbaar is en die met u overal mee naartoe kan worden genomen. Dat maakt het het beste product om op uw bureau te bewaren, in uw laptopzak te worden gedragen, of zelfs in een koffer te verpakken als op batterijen gebaseerde verzekering als u van plan bent om een ​​reis te maken.

Naast zeer draagbaar, is de aantrekkingskracht van de Anker PowerCore II gebouwd rond twee elementen: de extra batterijcapaciteit die het blootlegt, evenals het feit dat het wordt geleverd met snelle oplaadtechnologie in de vorm van Poweriq 2.0 om ervoor te zorgen dat apparaten opgeladen worden zo snel mogelijk maar ook zo veilig mogelijk. De geïntegreerde spanningsboost -technologie werkt ook om de snoerweerstand kwijt te raken om ervoor te zorgen dat de hardware van Anker kan leveren wat het ‘onbeperkt vermogen’ noemt. Je weet wat ze zeggen; Met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid, en gelukkig heeft Anker deze hardware gebouwd om krachtig en uiteindelijk verantwoordelijk te zijn in de manier waarop het zorgt voor de apparaten die ermee zijn verbonden.

Het lijkt misschien alleen maar een relatief kleine korting die wordt gebruikt, maar als u rekening houdt met hoe populair dit product is, is sommige korting een stuk beter dan helemaal geen korting.

Koop: Anker PowerCore II Ultra-compact 10000mah draagbare lader van Amazon: $ 30,40 | Oorspronkelijke prijs: $ 36

Misschien wil je ook kijken:

Jailbreak iOS 12.1.4: Downgrade naar iOS 12.1.1 Beta 3 en jailbreak met rootlessjb, hier is hoe

Downgrade iOS 12.1.4 naar iOS 12.1.1 Beta 3 voor jailbreak [gids]

Download iOS 12.1.4 IPSW -links, OTA -update met Critical FaceTime Bug Patch

Jailbreak iOS 12.1.4 / iOS 12.1.3: downgrade nu zoals Brandon Azad zijn iOS 12.1.2 exploit heeft uitgebracht

Download iOS 12.2 Beta 2 IPSW -links, OTA -update vrijgegeven voor ontwikkelaars

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *