Apple zit acht jaar achter de (rode) intuïtieve App Store -inspanning waarbij 25 van de belangrijkste beschikbare apps worden aangeboden met speciaal, beperkt editiemateriaal onder de (product) rode banner.

Met opbrengsten die naar de Wereld gaan, helpt de dagcampagne, zal Apple ook zijn steentje bijhouden in de winkel op 28 november en 1 december met een deel van zijn verkoop naar het goede doel.

Opgericht door U2 -frontman Bono, is de (rode) inspanning al lang deel uit geweest van de strijd tegen HIV/AIDS over de hele wereld, evenals Apple is een deel van dat door het bieden van speciale (product) rode versies van zijn hardware. Dit jaar is de allereerste keer dat de App Store deel uitmaakte van de jaarlijkse push om hulpmiddelen te bestralen.

In een persbericht gepubliceerd door de Cupertino Tech Empic zelf, beschreef CEO van Apple Tim Cook waarom Apple wordt opgenomen met (product) rood.

Apple is een gelukkig pleitbezorger van (rood), omdat we geloven dat het geschenk van het leven het meest essentiële geschenk is dat iemand kan geven. Sinds acht jaar helpen onze klanten vechten helpt in Afrika door levensreddende behandelingen te financieren die een zeer positieve impact hebben. Dit jaar introduceren we onze belangrijkste fondsenwervingspush tot nu toe met de betrokkenheid van de retail van Apple en op internetwinkels, evenals een paar van de slimste geesten in de App Store, financieren ook hun talenten voor de inspanning.

Populaire apps zoals overstuurvogels, FIFA 15 en Monument Valley zijn allemaal betrokken, met nieuwe functies en extra materiaal worden verstrekt onder de (product) rode banner. Monument Valley bevat bijvoorbeeld nu een heel nieuw hoofdstuk voor gamers om te spelen.

Apps hebben ook hun pictogrammen bijgewerkt om een nieuw (rood) thema te tonen.

De volledige lijst van apps is als volgt:

Boze vogels

Bubble heks 2 saga

Clash of Clans

Duidelijk

CSR Racing

Snijd het touw 2

Despicable Me: Minion Rush

Djay 2 voor iPhone

Farmville 2: Landuitje

FIFA 15 Supreme Team

Frozen volledig gratis herfst

Garage band

Heads Up!

Kim Kardashian: Hollywood

Keukenverhalen recepten

Monument Valley

Over

Puzzel & Draken

Rayman Fiesta Run

Star Walk 2

Het menselijk lichaam

De Sims FreePlay

Drie!

Toca omlaag

Alle bovenstaande bekende apps kunnen worden ontdekt op één locatie onder het gedeelte ‘Apps voor (rood)’ in de App Store.

De mogelijkheden zijn dat je al veel van deze apps hebt geïnstalleerd en dat je vandaag updates hebt zien verschijnen. Doe alsjeblieft mee en pak een paar van de toevoegingen die zijn aangekomen, met het extra voordeel dat je onderweg een geweldig doel helpt.

Voor nog veel meer informatie, richt uw browser op: Apple.com/red

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *