Ik gebruik al vele jaren Samsung Galaxy -gadgets. Ik voel me nog steeds nostalgisch over mijn allereerste Android -telefoon de Galaxy Spica met nominale bloats. Met al die jaren ben ik altijd geweest met Samsung -gadgets ondanks hun plasticky en goedkope ontwikkelen van hoge kwaliteit met enorme kostentags. Ik heb graag een kaartsleuf op mijn telefoons om het geheugen te verbreden, verwijderbare batterij en de functies met Samsung -apparaten. In dit artikel zal ik de eenvoudigste methode uitleggen om bloatware op Galaxy S4 te elimineren.

Er zijn echter een paar dingen over alle Samsung Galaxy -gadgets die ik haat. Met de introductie van elke nieuwe melkweg, heb ik gewild dat Samsung die problemen zeker zou oplossen, maar de Koreaanse OEM heeft ons altijd in dit opzicht ontevreden. Kun je een paar van dergelijke dingen veronderstellen naast het ontwikkelen van hoge kwaliteit die echt iedereen zuigt die een melkwegapparaat bezit? Geloof gewoon een beetje als je ze snel kunt uitzoeken. Hier zijn zij:

Vertragingen vertragingen tijdens het openen van apps, met name de telefoon en contacten -apps

Vreselijke thema’s van de individuele interface.

Het overstappen van de gadget met bloatware die zowel RAM als batterij verslindt en de telefoon slecht langzaam maakt.

Er is geen gebruik van die “revolutionaire” gigantische processors en extravagant RAM als uw telefoon niet sneller kan! Helaas heeft Samsung de individuen gedwongen om online naar online te gaan met een groot aantal nutteloze apps in naam van nieuwe functies die vrijwel nutteloos zijn. Velen van ons willen niet dat ze de app -lade onnodig verdringen en de hoge kwaliteit van de prestaties aantasten.

Het meest huidige vlaggenschip van Samsung, de Galaxy S4, is geen uitzondering op de eeuwenoude traditie van het bedrijf. Het bevat ongeveer drie pagina’s met systeem -apps waarvan veel waarschijnlijk niet door S4 -gebruikers worden gebruikt. Er kan een verschil in gezichtspunt zijn over de hoge kwaliteit van een paar apps, maar veel van hen zijn echt nutteloos.

Soortgelijke artikelen die u moet lezen

Bij DroidViews bevatten we vaak tutorials over het verbeteren van de prestaties van de Samsung Galaxy -apparaten. We hebben al veel artikelen over het elimineren van evenals het weggooien van bloatware -apps. U kunt ze uitchecken door op de onderstaande links te klikken:

Elimineer eenvoudig bloatware van uw Android -telefoon zonder te rooten

Lijst met bloats op Samsung Galaxy -gadgets die veilig kunnen worden verwijderd

Boost de prestaties en minimaliseer lag-lays op Android-telefoons

Verminder de vertraging en geniet van sneller touchwiz op uw Samsung Galaxy -apparaat

Wortel nodig om bloats te verwijderen

Als u niet blij bent met uw Galaxy S4 met een bevolkte app -lade en trage prestaties, moet u nadenken over het elimineren van de apps en widgets die u meestal niet vereist of gebruikt. U vereist om een ​​Android -gadget te rooten om de bloats te kunnen verwijderen met behulp van een app of een root -gegevensbeheerder. Een persoon met een geroote S4 kan die systeem-apps handmatig afwijzen of door een op maat gemaakte ROM te installeren, maar degenen die het zonder gedoe snel willen doen, kunnen dit script gebruiken om de bloats schoon te maken!

Waarschuwing!

Houd er rekening mee dat wanneer verwijderd, de opgeblazen apps niet terug kunnen worden gebracht. De enige methode om ze terug te krijgen, is om een ​​originele stock -ROM weer te geven of te wachten op de volgende OTA -update, die hen opnieuw in de nieuwe ROM kan leveren. Zelfs dit is echter niet gegarandeerd. Daarom moet u voorzichtig zijn tijdens het selecteren van de te verwijderen apps. In de situatie hebt u een geroote Galaxy S4, moet u een back -up maken/kopiëren van de apps naar de buitenkant SD, evenals zelfs uw computer, voordat u het script uitvoert.

Compatibiliteit

Een geroote Galaxy S4 met stock/official, of Samsung’s Touchwiz-gebaseerde op maat gemaakte firmware.

Echt schoon script doet het allemaal

Alle rekwisieten naar Schoolsux van XDA voor het voorbereiden van een script genaamd “echt schoon” dat alle ongewenste systeem -apps kan elimineren zonder tijd te verspillen, waardoor garantie wordt verloren bij rooten en met fantastisch gemak. Het enige dat u moet doen, is het script instellen, evenals u een Galaxy S4 krijgt met slechts één pagina met apps in plaats van drie.

Het script, in zijn oorspronkelijke staat, kan ongeveer 100 apps uit uw Samsung Galaxy S4 elimineren en daarom krijgt u veel meer dan 500 MB extra gebied op de interieur SD. Dit kan een fantastisch verschil maken in de prestaties van de telefoon en de levensduur van de batterij.

Bovenstaande screenshot toont de apps die zouden doorstaan ​​nadat het Bloat Kill Script op uw Galaxy S4 wordt uitgevoerd. Als u niet wilt dat een bepaalde app uit uw telefoon wordt geëlimineerd, kunt u het echt schone script bewerken met de Assist of Notepad ++ -programma.

Hoe bloatware te elimineren op Galaxy S4

Download de echtclean scriptgegevens in ZIP aangegeven voor het ontwerp van uw Galaxy S4 en kopieer het naar de buitenste SD -kaart op uw telefoon.

Schakel uw telefoon uit en start deze in de genezingsmodus: druk op Volume Up + House + Power -knoppen op hetzelfde moment totnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *