wenkbrauwen werden verhoogd toen we hoorden dat Apple alleen de A16 Bionic Chip in de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max plaatste, dit jaar, dit jaar, waardoor de A15 Bionic in de iPhone 14 en iPhone 14 Plus achterblijft.

Maar nu kunnen we begrijpen waarom het die beslissing heeft genomen – de A16 is gewoon zo, zo duur.

Volgens een nieuw betaalbaar rapport van Nikkei Asia dat werd gekozen door MacRumors, kost de A16 Bionic $ 110 om te creëren in de fabrieken van TSMC. Dat is 2,4 keer zoveel als de A15 die de iPhones van vorig jaar heeft aangedreven. Benchmarks hebben ook de A16 als slechts iets sneller dan de A15, wat suggereert dat extra kosten het misschien niet waard zijn voor sommigen.

Die extra kosten zullen echter waarschijnlijk worden geactiveerd door de stap van Apple naar het 4nm -productieproces van TSMC in plaats van het vorige 5nm -proces dat wordt gebruikt door de A15. Dat zou een chip niet sneller op zichzelf maken, maar het moet ervoor zorgen dat de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max beide profiteren van een chip die minder vermogen gebruikt en minder warm produceert tijdens het gebruik. Als gevolg hiervan moet de levensduur van de batterij toenemen.

Als geheel wordt verondersteld dat de iPhone 14-gadgets kosten hebben van ongeveer 20% veel meer dan de vorige meest dure iPhones, volgens het rapport. Dat kan te wijten zijn aan dingen zoals het nieuwe altijd op scherm en het nieuwe dynamische eiland. Apple heeft met name de kosten van de iPhones dit jaar niet verhoogd, althans niet in de Verenigde Staten. Sommige wereldwijde kosten brachten echter een boost vanwege de wereldwijde economie.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download: iOS 16.1 Beta 4 uitgebracht als openbare introductie nadert

Hoe arme iOS 16 batterijduur afvoer [gids] te repareren

Jailbreak iOS 16.0.2 op iPhone en iPad Condition Update

iOS 16 compatibel en ondersteunde iPhone, iPad, iPod touch -apparaten

iOS 16 verborgen functies: 100+ wijzigingen

Download: iOS 16.0.2 OTA -profielfossier, IPSW -links vrijgegeven

Download iOS 16 laatste IPSW -links en ingesteld op iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

U kunt ons naleven op Twitter of Instagram, en zelfs zoals onze Facebook -pagina om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *