Tegenwoordig hebben veel mensen extra inkomsten nodig. Sommigen zijn op zoek naar een tweede of betere baan, en sommige voor moeiteloze opties om geld te verdienen. Vandaag gaan we u 5 applicaties laten zien die u kunnen helpen die extra, maar nodig inkomsten te beveiligen. Hoewel deze apps je geen miljonair maken, kunnen ze je helpen zonder veel problemen extra geld te verdienen.

1. FOAP

Als je een fotografieliefhebber bent, is deze applicatie precies wat je zocht. Upload uw favoriete foto’s op de markt, beoordeel het werk van anderen om blootstelling te krijgen en te wachten tot uw eigen foto’s worden verkocht.

Deze applicatie bevat ook missies (in wezen competities), die u na succesvolle voltooiing je geldprijzen toekent. Merk op dat uw foto’s er niet eens professioneel uit hoeven te zien. Een snelle blik van het gedeelte “Recent verkochte” zal u overtuigen.

[GooglePlay url = ””/]
2. Verdien geld

Een eenvoudige applicatie die taken biedt die u met uw smartphone kunt doen, om credits te verdienen. Die taken omvatten:

Het downloaden en openen van applicaties,

Video’s kijken

Dingen delen op sociale media.

Zoals ik hierboven al zei, zal het voltooien van deze taken u credits bieden. U kunt die credits later converteren naar Amerikaanse dollars.

[GooglePlay url = ””/]
3. Polycash

Een vergelijkbare toepassing als hierboven genoemde, Polycash biedt dezelfde functionaliteit in een schonere gebruikersinterface. Dit is ook mijn favoriete app. Met uitzondering van de gebruikelijke taken, bevat Polycash een dagelijkse vraagmodus die na voltooiing u met 5 punten toekent.

Merk op dat de aanbiedingswanden van beide apps hetzelfde zijn. Daarom is het mogelijk dat het gelijktijdige gebruik van beide apps mogelijk niet haalbaar is of u op zijn minst punten toekent.

Merk op dat betalingsmethoden zijn:

PayPal -aanbetaling

Bitcoin -aanbetaling

GooglePlay -cadeaubon

iTunes cadeaubon

[GooglePlay url = ””/]
4.uber Driver

U kent deze applicatie waarschijnlijk. Als je dat niet doet, werd het tijd om erover te leren. Uber is over de hele wereld behoorlijk populair en ook om een ​​redelijk goede reden. Na het voltooien van een (10 minuten) registratieproces waarin u een foto van uw licentie moet maken, bent u klaar om te gaan.

Plan je route en planning en help gewoon een passagier naar zijn/haar gewenste bestemming te gaan. Nadat de rit is voltooid, krijgt u (de bestuurder) 80% van de totale kosten van de reis. Merk op dat zowel passagiers als stuurprogramma’s worden beoordeeld met een 5-sterren scoresysteem. Als de bestuurder onder 4.2 komt, kan hij/zij van de service worden gesneden.

Ik zou willen voorstellen Uber (zelfs als een passagier) te proberen, omdat het een zeer gepersonaliseerde en eenvoudige service is die u het extra geld kan geven dat u nodig hebt.

[GooglePlay url = ””/]
5. Streetspotr

Als u veel tijd buiten uw huis doorbrengt, moet u StreetSport proberen voor een kans om wat extra geld te verdienen. Op hun manier waarop deze app werkt, is eenvoudig. Voltooi taken door eenvoudig naar verschillende plaatsen in de buurt te gaan en te doen wat in de app wordt beschreven.

De taken zullen variëren, afhankelijk van de regio die u momenteel bent. Kijk hieronder echter om een ​​beschrijving van een taak te zien. Het is ook vermeldenswaard dat deze applicatie veel plekken (taken) op Europese plaatsen biedt, maar de ontwikkelaars proberen voortdurend ondersteuning te bieden aan meer regio’s.

[GooglePlay url = ””/]
Heeft u een van onze voorgestelde toepassingen gebruikt? Heeft u nog een andere toe te voegen? Voel je vrij om hieronder commentaar te geven.

Lees volgende
10 dingen die ik haat aan Android – door een Android -fanboy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *