Precies Hoe moeilijk is het om een ​​synthesizer te produceren om frequenties te produceren tussen 35 MHz tot 4,4 GHz? [OpenTechlab] ontdekte een uitslag van boards op basis van de ADF4351 die gewoon dat geprijsd zou kunnen doen met minder dan $ 30. Hij koos ervoor om er een te krijgen en het uit te proberen, evenals je video-resultaten hieronder kunt ontdekken.

In dat kostenpas verwachtte hij er niet veel van, maar hij wilde het wel proberen om te zien of hij het zou kunnen gebruiken als een goedkoop stuk testuitrusting. De video is nogal uitgebreid (en evalueert in bijna een uur en een half). Het dekt niet alleen de gadget van een softwaretoepassing en het uitgangsoogpunt vertelt echter eveneens over de theorie achter deze apparaten. [Opentechlab] SniFT zelfs de USB-aansluiting om het gebruikte protocol te ontdekken om met het apparaat te spreken. Hij was niet overdreven verbaasd met de uitvoering van het bestuur, maar was echter tevreden met de resultaten tegen de kosten en hij is van plan om er een aantal banen mee te maken.

We hebben veel lagere frequentie-synthesizers gezien die zijn gebruikt voor wat dan ook van zenders naar antenne-analysers. Hoewel ze handig zijn, is het essentieel om te erkennen dat het omgaan met RF meestal veel meer nodig heeft dan gewoon een chip opdagen en het koppelen aan een antenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *