over de deal met deze planeet, als er één service is die echt prominent is na Facebook, dat is Twitter. Het microblog -platform is zoveel meer uitgegroeid dan waar het begon, vergelijkbaar met hoe het grootste sociale media -netwerk – Facebook – is geëvolueerd. Twitter is uiteindelijk de primaire bron geworden om op de hoogte te blijven van mensen uit bijna alle lagen van het leven, met name beroemdheden. Wie is nu een grotere ster dan de POTUS – president van de Verenigde Staten – zelf? Het lijkt erop dat zes jaar op kantoor, president Barack Obama ten slotte zijn eigen Twitter -account heeft dat hij rechtstreeks zal afhandelen, evenals hij zijn allereerste tweet stuurde met behulp van een iPhone, van alle apparaten.

De allereerste tweet van president Obama, die zojuist zijn aankomst op het beroemde microblog -platform aankondigde, kreeg in een manier van seconden talloze favorieten en retweets. Zijn allereerste verklaring, van de officiële Twitter Managing van @potus, zegt alleen: “Hallo, Twitter! Het is Barack. Werkelijk! Zes jaar later verstrekken ze me tot slot mijn eigen account. ” Alles wat we kunnen zeggen is, welkom, mijnheer de president. Het is geweldig om je hier te hebben.

Het tweede belangrijke hoogtepunt van dit nieuws is de waarheid dat de tweet is verzonden met behulp van de officiële Twitter -app voor de iPhone. Geen enkel type client van derden, geen enkel type andere smartphoneplatform; Het is zowel gewoon als basis Twitter voor iPhone.

Het andere account van president Obama-@barackobama-wordt gerund door zijn organisatie voor actiemedewerkers, met incidentele tweets die door de president worden ondertekend als ‘-bo’. Dit nieuwe account, zoals we eerder hebben opgemerkt, zal rechtstreeks worden afgehandeld door de commandant van de Chief zelf, en zijn assistenten zullen niet worden opgenomen tijdens het tweetingproces. Afgaande op het handvat van @potus is het waarschijnlijk dat dit extreem exact dezelfde account ook door toekomstige presidenten zal worden gebruikt.

Wat Twitter effectief heeft geholpen bij het bereiken van het maken van direct contact opnemen met sterren die mogelijk zijn voor gewone mensen, en dit is nog maar één stap in die richting. Het laat ook zien dat het witte huis volledig de waarde erkent van het benutten van sociale media, en de president in het bereik van mensen – in een geweldige methode – absoluut een aanzienlijke stap is.

Misschien wil je ook inspecteren:

Steve -taken toonden de originele iPhone aan Obama vóór de enorme onthulling in 2007

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *