U kunt nu MacOS 10.12.5 definitieve versie downloaden en uw Mac updaten naar de nieuwste openbare release van MacOS van Apple. Hier zijn de details.

Na een behoorlijke periode van bètatests met ontwerpers en openbare testers heeft Apple vandaag tot slot macOS 10.12.5 aangeboden voor openbare download via de Mac App Store voor compatibele Mac -hardware. De interieuringenieurs van Apple hebben ten slotte geacht een succes te testen, wat betekent dat MacOS 10.12.5 ten slotte in een instelling is waar het kan worden gedownload en wordt geconsumeerd door Mac -eigenaren over de hele wereld.

Nieuw aangeboden app -updates hebben is altijd een traktatie. Vooral wanneer u uw tanden in een uitgebreide changelog kunt laten zinken en precies ziet wat de ontwerper de tabel heeft gegeven. Het openen van de Mac App Store en het worden voorzien van een nieuwe versie van macOS is echter iets opwindender, omdat dit betekent dat Apple ten slotte een versie heeft beschouwd.

Het betekent ook dat er waarschijnlijk een aantal nieuwe functies zijn, evenals toevoegingen om vooruit te kijken naar, of, in dit geval, een uitgebreide set van onder de achterste verbeteringen om het platform meer performant te maken en gestroomlijnd op alle Mac-hardware .

Van wat Mac -eigenaren echt kunnen verwachten met de release van MacOS 10.12.5? Nou, dit is het moment waarop het verstandig is om alle verhevende hoop opzij te zetten, zowel en ambities. Met Apple die waarschijnlijk het allereerste designerzaad van MacOS 10.13 in slechts vijf weken zou introduceren, zou deze puntafgifte absoluut niet vol zitten met aanzienlijke functieverbeteringen. De meeste macOS 10.12.5 Beta -releases werden geleverd met de ketelplaat van Apple “verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac” slogan, wat betekent dat het over het algemeen een bug -reparatie is en een stabiliteitsupdate die waarschijnlijk de basis legt van Wat te vinden is met MacOS 10.3.

Het gebrek aan functies is echt te verwachten dat Apple een aantal belangrijke verbeteringen heeft geïntroduceerd met MacOS 10.12.4. Gekleed tussen MacOS 10.12.4, evenals het voorlopige designerzaad van MacOS 10.13 volgende maand, MacOS 10.12.5 zou altijd in onbeduidendheid verbleken bij het vergelijken van toevoegingen. Voor die gelukkige personen die een compatibele MacBook, MacBook Air, MacBook Pro of iMac bezitten, wordt de nieuwste update nu aangeboden om te downloaden vanuit de Mac App Store met directe beschikbaarheid.

Start de Mac App Store, ga naar het tabblad Updates, en pak het nu. Na installatie vereist de Mac een volledige herstart voor de update om van kracht te worden.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 10.3.2 definitieve versie IPSW -links voor iPhone en iPad

Hoe je iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 op iPhone of iPad kunt downgraden

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 voor iPhone en iPad [nieuwste staatsupdate]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van de nieuwste van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *