die begin september op de IFA Expo in Berlijn is aangekondigd, is de Galaxy Note 4 van Samsung eindelijk op de markt. Een kleine lancering heeft al plaatsgevonden in het geboorteland Korea van het bedrijf, waarbij de kleine inventaris snel uitverkocht is, maar met de massale uitrol nu slechts enkele dagen weg voor tal van landen, waaronder de Verenigde Staten, is de Tizen OS-maker opnieuw op de Campagne Trail. Als een voorloper van de vermoedelijk grote promotie-push die Samsung zal beginnen als het in zijn aanzienlijke marketingbudget daalt, heeft het bedrijf een drop-testvideo uitgebracht, en probeert het te laten zien van potentiële kopers dat het apparaat net zo moeilijk is als het funderingsrijk is.

In de drop -tests die we gewend zijn op YouTube te zien, valt een apparaat de neiging om van verschillende hoogten te vallen en te landen op verschillende oppervlakken. Samsung repliceert deze tests in wezen met een iets veel meer gecontroleerde aanpak, met behulp van geautomatiseerde machines om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Galaxy Note 4 te presenteren.

Na het “schandaal” van Bendgate, waarin een vermoeden was dat Apple’s iPhone 6 en 6 Plus kwetsbaar waren voor buigen, weet Samsung dat er nogal wat hekzitters onzeker zullen blijven of het Note 4 of de nieuwe, vergroot smartphone die van Apple wordt verstrekt. Er is weinig argument dat Sammy door de release uit te stellen al een aantal wegens noot 4-eigenaren toegegeven aan Apple en iOS, maar als het bedrijf kan profiteren van de aanhoudende twijfel met betrekking tot de stijfheid van de aluminium shell van de iPhone, dan Degenen die nog steeds onbeslist zijn, kunnen in de dankbare armen van Samsung vallen.

Naast het testen van de Galaxy Note 4 tegen een keramische koffiekopje-een beetje zinloos gezien het feit dat er geen talloze items zijn die niet gunstig zouden scoren tegen dit bijzonder delicate stukje servies Een reeks hoogtes, een procedure die blijkbaar ‘honderden’ keren herhaalde.

Zoals je zou verwachten van een bedrijf-gemaakte drop-test, passeert de Galaxy Note 4 zonder een smet, en afgezien van het bijna verliezen van zijn S-pen op een bepaald moment, is het voortdurend in ideale werkende volgorde.

Gaat de duidelijke robuuste natuur van de Note 4 u neigen om de aankoop te doen? Controleer de onderstaande video en zorg ervoor dat u uw opmerkingen via de typische kanalen achterlaat.

Misschien wil je ook kijken:

Bekijk: Samsung brengt officiële Galaxy Note 4 Bend Test Video uit

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *