Volgens een nieuw rapport van Consumer Intelligence Research Study Partners, hebben veel individuen die de laatste tijd van Android naar iOS zijn veranderd, geselecteerd De iPhone 8 of iPhone 8 Plus wanneer dit doet.

De gegevens werden verzameld tijdens het fiscale kwartaal dat eindigde op 31 maart en omvatte een enquête over 2.000 Amerikaanse Apple -klanten die in dat kwartaal iPhones hebben gekregen.

Tijdens het kwartaal in kwestie schatte het rapport dat ergens tussen de 15% en 20% van degenen die iPhones kregen dit deden na overstap van een soort Android -apparaat. Daarvan selecteerde ongeveer 40% de iPhone 8 of iPhone 8 plus bij het doen van hun aankoop en in waarheid ongeveer 39% van degenen die van Android een plus -formaat iPhone hebben geselecteerd, waarschijnlijk sinds de altijd boost -grootte van Android -smartphones.

“Bij het adverteren van iPhones probeert Apple de huidige personen van het Android-besturingssysteem van Google te overtuigen om over te schakelen naar zijn iOS-besturingssysteem”, aldus Josh Lowitz, CIRP-partner en mede-oprichter.

“Apple heeft divers succes gehad, met seizoensgebonden variatie in het deel van de kopers die de overstap maken. We hebben precies geanalyseerd hoe Android -eigenaren die overschakelen naar Apple iPhones verschillen van herhaalde iPhone -kopers. De voormalige Android-individuen worden aangetrokken tot de laagst geprijsde iPhone-modellen, wat voor ons logisch is, met Android-telefoons met behulp van een grote verscheidenheid aan modellen, veel op vrij lage prijspunten. Naast het feit dat alles op een iPhone nieuw voor hen is, is er minder waarde aan het kopen van het huidige vlaggenschipontwerp met de meest geavanceerde functies. ”

Interessant is dat de iPhone SE ook verrassend prominent geverifieerd met eerdere Android -eigenaren met de statistieken die aantonen dat Switchers Apple’s budgetplan iPhone kregen tegen een tarief dat twee keer dat van bestaande iPhone -eigenaren was. Van de iPhone SE wordt verwacht dat het dit jaar ook wordt opgefrist, waardoor het mogelijk een paar van de functies biedt die de iPhone X zo aantrekkelijk maken, zoals deal met ID.

Misschien wil je ook inspecteren:

Download iOS 12 openbare bèta en zet de ideale manier op, hier is hoe

iOS 11.3.1 Jailbreak Electra openbare releasedatum is misschien niet zo ver weg nu

Downloaden: iOS 12 Beta 2 IPSW -links, OTA Update uitgebracht

100+ iOS 12 verborgen functies voor iPhone en iPad [Running List]

Download iOS 12 Beta 2 configuratieprofielgegevens zonder designeraccount

Download iOS 12 Beta 2 IPSW -links & ingesteld op iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Hoe iOS 12 Beta te downgraden naar iOS 11.4 [Tutorial]

U kunt ons op Twitter naleven, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle huidige van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *