Een van de gemakkelijkste manieren om uw Android -apparaat op te frissen, is het installeren van een nieuwe launcher. Om naar het volgende niveau te gaan, kunt u ook live wallpapers, statische achtergronden en pictogrampakketten installeren. We hebben ook weinig launchers gedeeld volgens het gebruik van iedereen. Als u zich afvraagt ​​welke launcher u het beste past, lees dan onze gids voor het selecteren van de beste launcher.

Voor de niet -ingewijden is een launcher een app waarmee u het uiterlijk van uw startscherm en uw app -lade kunt aanpassen.

Je moet bekend zijn met enkele populaire lanceerders zoals Nova, Apex, Aviate, Everything.me en Apus, maar hier zijn een paar lanceerinrichtingen die ik heb ontdekt dat je misschien nog niet hebt gehoord. Deze lanceerders zijn niet veel populair, maar zijn zo goed als de populaire.

Een paar maanden geleden deelde ik een soortgelijk kort artikel over enkele minder bekende apps. Bekijk het.

1. Kiss Launcher

Zoals de ontwikkelaar zegt: “Kiss Launcher stelt Android -gebruikers in staat om het huis van hun interface te vereenvoudigen, om hun schermen te zuiveren en toegang te krijgen tot de functies die ze zo snel en zo eenvoudig mogelijk nodig hebben.” Kiss Launcher doet dat zeker. Het is lichtgewicht en heeft een zeer minimale batterij- en RAM -verbruik. Het startscherm bestaat uit uw vele gebruikte apps en contacten. Een zoekbalk is ook beschikbaar onderaan waarmee u kunt zoeken wat u zoekt. Het wordt na verloop van tijd beter.

[GooglePlay url = ””/]
2. Fly Launcher

Fly Launcher is een minimalistische thuiswerper en zit vol met functies zoals snellere in-phone en op internet zoeken, slimme mappen, HD-achtergronden en slimme werkbalk.

[GooglePlay url = ””/]
3. Infinity Launcher

Infinity Launcher is een efficiënt launcher ontwikkeld door het volgende materiaalontwerp. De gebruikersinterface is vergelijkbaar met kaarten -gebruikersinterface van Google Now. Het startscherm is onderverdeeld in verschillende categorieën, zoals header, info, quick launcher en App Launcher. Elke sectie gaat over essentiële informatie zoals uw sociale accounts, weersvoorspelling, veel gebruikte apps en respectievelijk app -lade.

[GooglePlay url = ””/]
4. Smart startscherm

Smart Home -scherm beheert efficiënt de ruimte op uw startscherm. Het wordt geleverd met functies zoals Smart Folder, Smart Bar, Lock -scherm en slimme zoekopdracht.

[GooglePlay url = ””/]
5. Launcher 10

Launcher 10 Prachtig volgt de trend van materiaalontwerp. Het wordt geleverd met verschillende weersanimaties zoals sneeuw, regen, mist, bewolkt, onweer, zonnig en winderig. Deze animatie vindt direct plaats op het startscherm. Het heeft ook basisfuncties van een launcher zoals overgangen, aanpassing, dokbeheer, enz.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *