Crashbanglabs in Regina kreeg onlangs hun handen op een lasersnijder. De full-spectrumsnijder werd gedoneerd door een lokaal bedrijf, die een upgrade was naar een grotere machine.

Met geen lasersnijervaring, koos [Brett] dat zijn eerste project laser van zijn iPhone 5 zou zijn 5. Dit is een beetje een ambitieus eerste project, omdat de macht en snelheid correct zouden moeten worden ingesteld om een ​​goed contrastniveau te krijgen, en je hebt maar één om het goed te krijgen. Ook kan het gebruik van te veel vermogen de telefoon in een lasergeëtste baksteen veranderen.

[Brett] gebruikte een oudere aluminium iPod voor testen. Zodra de lasernelheid en de stroom werd binnengestuurd, laadde hij het kunstwerk op voor het echte ding. De cutter deed een redelijk goed werk bij het etsen van de kunst, maar toen de etsen begon, werd duidelijk dat er een uitlijnfout was opgetreden. Gelukkig koos [Brett] ervoor om de snijplotter niet te onderbreken en eindigde met een goed uitziende telefoon, met een klein uitlijningsprobleem.

Na de pauze, bekijk dan een time-lapse van de lasersnijder die iets doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *