Hier is een vergelijking tussen iPhone 7 met 2 GB RAM vs iPhone 7 Plus met 3 GB RAM, die het verschil toont tussen de twee apparaten met betrekking tot RAM en geheugen management.

Wanneer een nieuwe iPhone wordt uitgebracht, is er geen tekort aan mensen die beginnen met het vrijgeven van video’s die pronken met de nieuwe hotness, en de iPhone 7 en iPhone 7 Plus -releases waren in dat opzicht zeker niet anders. Een video die we tot nu toe niet waren tegengekomen, was er een waarin de iPhone 7 en iPhone 7 Plus werd vergeleken op een manier die het verschil tussen de twee apparaten met betrekking tot RAM benadrukt. De iPhone 7 heeft 2 GB RAM, terwijl de grotere iPhone 7 Plus 3 GB inpakt.

Dat is nu veranderd met een video die op YouTube is geplaatst waarin de twee handsets op precies deze manier worden vergeleken. De video heeft beide telefoons naast elkaar en loopt door een vooraf gedefinieerde hindernisbaan van app- en game-laden. Elk pictogram wordt afgetapt en het volgende wordt niet gestart tot de app of game voordat het volledig is geladen. Het is een eenvoudige snelheidstest, maar waar dingen interessant worden, is op de tweede loop door de lijst met apps. Welke vereist opnieuw laden, en welke niet?

Door de eerste run van app- en game-loads zijn zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus natuurlijk te zien dat ze elk helemaal opnieuw laden, en er lijkt geen verschil te zijn tussen de twee head-to-head, hoewel de iPhone 7 Plus heeft een hogere resolutie. Waar het interessant begon te worden, was de tweede run door de lijst, waarbij de iPhone 7 gegevens moest herladen omdat deze uit het geheugen was verwijderd. Met de iPhone 7 Plus met veel meer van dat geheugen, was het in staat om veel meer apps en games actief te houden, wat impliceerde dat ze werden hervat uit de staat waarin ze waren achtergelaten in plaats van opnieuw te laden.

Dit soort test is precies waar het hebben van veel meer aan boord RAM van pas komt, en een die benadrukt waarom de iPhone 7 Plus misschien wel de krachtigste van de twee Apple-vlaggenschipapparaten is die vorige maand zijn gelanceerd. Het zorgt voor een interessant horloge, dus bekijk het zeker.

(Bron: PhoneBuff [YouTube])

Misschien wil je ook kijken:

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus vs 6s vs 6s plus vs se [specificaties vergelijking]

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Note 7 [specificaties vergelijking]

iPhone 7 Jet Black vs Black Color Vergelijking / verschil

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus versus elk ander iPhone -model ooit [VIDEO]

Jailbreak iOS 10 / 10.0.2 / 10.0.1 voor iPhone, iPad, iPod Touch [nieuwste statusupdate]

U kunt ons volgen op Twitter, ons toevoegen aan uw cirkel op Google+ of zoals onze Facebook -pagina zoals om uzelf op de hoogte te houden van alle meest recente van Microsoft, Google, Apple en het web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *